Audi Q3?

Auteur: , 13 Reacties


De Audi Q7 is inmiddels in ons midden en heeft al de nodige discussies veroorzaakt onder onze bezoekers. Vol verwachting wachten we nu op de Audi Q5, maar hebben we het al gehad over de Q3? Volgens mij niet...

Op zich is er nog niet veel bekend over de Q3 (codenaam: AU 366), maar het Duitse autozeitung denkt dat er een Q3 komt. Als de geruchten kloppen mag BMW haar adem inhouden, want de Q3 kan weleens een echte X3 killer worden. De Q3 kan namelijk veel goedkoper worden geproduceerd dan de BMW X3, doordat de Q3 het platform met Volkswagen zal delen en kan daardoor voor hetzelfde geld dikker worden uitgerust. De Q3 zou ergens in 2009 op de markt moeten komen (via: eurocarblog.com).13 reacties

Nou is het wachten op de Q2 of Q1.
En de RS3…
En een RS2 voor het vrouwtje.
Ik maakte eigenlijk een grapje over die RS3 maar het blijkt dat er wel degelijk eentje komt! Check http://www.autoblog.nl/archive/2005/11/18/audi_rs3
ze denken dus niets is zeker
de q3 lijkt wel een beetj een tt op hoge wiele
Een RS3 : Prachtig
Een RS5 : Prachtig
Een Q7 : Prachtig
Een Q3 : Ik Ga Kotsen..
RS3 Is al heel lang bekend, heb thuis een autoweek liggen met een gele RS3 op de cover… Of ist een S3… Hmm, igg die Q3 vind ik wel kunnen, let maar op als je m ziet rijden in 2009 denk je WOW !!! Moet nu nog even wennen aan al die spacie modellen. TT is ook mooi, int begin keek iedereen ernaar of het van een andere planeet kwam!
Q7 = 10x Beter + RS3 + RS5 = Audi = TOP!!!!

Peace,
ons nieuwe model te gek he jah er komt ook nog een q1
wat een oerlelijk carreke, ik ban grote fan van audi, maar zoiets kan niet !! …
dit is een audi q0
Gers ding, die audi

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).