Mr T wijst je de weg…

Auteur: , 1 Reactie

Hadden we al de stem van John Cleese voor je TomTom, in Amerika gaan ze nog wat verder. Zowel de stem van Mr T (A-Team), Burt Reynolds en Dennis Hopper zijn nu beschikbaar om je te vertellen waar je heen moet. Meer dan 60% van de Amerikanen is minimaal 1x per jaar de weg kwijt dus iedereen moet aan de navigatie. De stem van T zorgt ervoor dat je goed oplet: “Pay attention to what I’m saying,” en “Mr. T gonna get you there in one piece … you gonna be there safely, or else!

Ook Burt Reynolds, bekend van klassiekers als Smokey & The Bandit en Cannonball Run, lijkt me erg interessant;) Lees meer op msnbc.msn.com (via autoblog.com).1 reactie

Sir Smokalot
“I pity the fool who doesn’t make a right in 50 metres!” :-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).