Ghostrider 4: undercover

Auteur: , 30 Reacties

Ghostrider is een biker met een Suzuki, er zijn reeds een aantal van deze filmpjes gemaakt. Volgens mij is dit deel 4 en in deze aflevering is Ghostrider undercover en probeert hij een BMW Z3 M coupé bij te houden. En dat kost nog best moeite! Erg kicke filmpje met achtervolgingen dwars door het verkeer heen.30 reacties

Damn, die gast kan best goed rijden! Zeer netjes! Alleen irritant dat je die sirene telkens hoort. Lees hier en daar trouwens dat de film fake is (lijkt mij ook), iemand meer info?
Nog een filmpje van een biker vs een car, deze keer een Yamaha R1 tegen een Porsche Carrera. Presented by Jeremy Clarkson:
http://www.dumpalink.com/media/1132741608/Yamaha_R1_Vs._Porsche_Carrera
via http://www.getlogged.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1591
Sir Smokalot
Ja tuurlijk is dit filmpje fake, dacht jij soms dat zoiets “in real life” voorkomt? (er zit een ervaren coureur achter het stuur van die beemer, en ze zijn gewoon wat met elkaar aan het spelen, da’s wel overduidelijk te zien. Toch wel een mooi staaltje van ‘cojones’ om het midden in druk verkeer te doen!)
De sirene is er ook later in gemonteerd trouwens….
Dit is wel het vetste stukje van de DVD, GR begint me een beetje te vervelen….
Zoals ik zei denk ik ook dat het filmpje fake is, maar het blijft een fucking strakke racepartij midden in “echt” verkeer.
Weet er iemand hoe je dat filmpje kan opslaan?
Hallo, het filmpje is de eerste minuten echt, het zit zo, Ghost Rider had die Zweedse topracer uitgenodigt voor een race door de stad Stockholm, de man met de Bmw vloog over het rond punt en Ghost Rider wist dat hij daar ging langsbij komen om naar het punt te gaan waar ze afgesproken hadden, plots ging Ghost Rider met de police bike (standaart suzuki set-up) achter hem rijden, daarna heeft een member van team Ghostrider de racer gebelt en gezegd dat het ghost rider is die achter hem rijd, waarbij hij zei, zot, we doen verder zoals we eerst ge plant hebben.

deze aatste film is veel meer dan die run met die bmw,andere chases met de naked R1 Streetfighter… Slingerbulton run enzoverder enzoverder, ik blijf de eerste nog altijd de beste vinden! Dit jaar 2006 komen er zoals nog drie dvd’s uit! 1 met meer dan 150 min. extra’s tegen een speciale prijs van 20 €, daarnaast nog een film met races met members van the cannonbol bike race, op een ring van een of andere nog ongekozen stad, en dan maakt ghostie nog een volledige carfilm, met o.a. porsche carera S, Subaru Impreza enz… Zeker de moeite waard… als je wil op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes
één site http://www.ghostridermovie.net (die moet begin februari terug online komen)

Groeten
Ik wil graag het filmpje van die z3 en ghostrider opslaan!
Lukt me niet! Kan iemand het me sturen???
@ Vincent;

Als je denkt dat de Ghostrider moeite heeft om de Boeren Mest Wagen bij te houden dan moet je nog maar een goed op de toerenteller letten en het motorgeluid in de gaten houden…….Ghost rijdt met twee vingers in zijn neus en half gas…….Met een GSX1000R een BMW niet bijhouden?….
zijn de DVD’s te koop van ghostrider in de winkels bijv. free record shop?
Check daarvoor MArktplaats of google….
Of het klopt weet ik niet, maar er staat bij dat dit Ghostrider op de Nurburgring is….. http://www.youtube.com/watch?v=qyTkhUC41HA
De dvd’s van Ghostrider zijn wel degelijk echt. Automobilisten die vaak frusti in de file’s staan helpen geruchten de wereld in. En idd, enkel auto’s die dik 300-plus lopen zijn partij voor deze monsters waarop gereden wordt. ;-)
Nou ik heb wat gezien met the Ghostrider nou dan zie je dat dit echt ingehouden is hij trekt hem echt zware stront als je hem op ‘echte snelheid” zou zien rijden, door dat verkeer ging tie op zon ander filmpje 300+ HOE GEK KAN JE ZIJN???!! maar goed xD
geflipt :) je ziet duidelijk dat het echt verkeer is maar je ziet dat de bmw op sommige momenten inhoud en ook ghost rider af en toe zen gas lost :) gesloten parcours niet veel bochte en die bmw kan in het stof bijte :):)
toch mooi gedaan
Onverantwoord gedrag
lol ik weet niet of dit filmpje echt is, maar als het om de echt ghostrider gaat is dit niet in scene gezet. Zoek maar op google video ghostrider zie je hoe die gast met 300 tussen vrachtwagen door boekt :P
Kijk dan rond 10:30 moeilijk bij te houden die Bmw? lol ff t gas open en hij zit er weer achter
hier van 52min kijk ook meteen naar rechts op die site heb je meteen aan de rechterhand ook andere filmpjes van hem

http://video.google.nl/videoplay?docid=-2844821125638996885&q=ghost+rider
Euhm, ja mathieu

Hoe kan jij weten dat ghostrider medewerker naar die gast in die bmw heeft gebeld om te zeggen dat hostrider achter hem aan zat ??
Deze gast heeft toch een of andere terminale ziekte? Ghostrider bedoel ik dan
OK om te beginnen, GR kan de BMW gewoon bijhouden, maar speelt met het gas. Kijk maar eens hoe makkelijk hij inloopt op de auto, als ie wil drukt ie hem zo voorbij, maar ja dan is het effect (fun) voorbij. Dus play on with the beemer.
De GSX-R kan hem zo voorbij no problem.
Op dez pagina uitleg over hoe je dit soort filmpjes op kan slaan en afspelen:

http://www.linkelinkjes.nl/md/filmpjes.van.youtube.downloaden/
http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=624

Dat is Ghostrider deel 1…. die gast is echt zo ziek! Respect 300kmpu langs vrachtwagens/politie etc!
Dit is echt vet… mooie controle van de z3 m… wat gebeurt er eigenlijk bij 11:15 ??? lekke band?? volgens mij wel, want na een paar seconden verspringt het beeld ergens anders heen….
GhostRider2006
De veel besproken Undercover Chase…
Ik heb thuis de Ghost Rider Limited Edition compleet met zijn 5 dvd’s.
Dit stuk film is deels Fake, Er is nooit een echte achtervolging, alle afslagpunten zijn afgesproken. Anders is alles wel echt, de snelheid, het geluid. Dit wordt ook op het einde vermeld op de DVD.
Oh, ja als je de dvd’s van Ghost Rider wil bestellen (alleen via de officiele site)
kan je dit hier doen: http://www.ghostridermovie.net/start.html
kost: € 95 incl shipping cost, ik heb het ook besteld via deze site en na betaling heb ik het 1 week nadien gekregen met de post.
Greetz, een Ghost Rider – fan
Natuurlijk kan die motor die z3 wel bijhouden!!
Maar die kerel in die auto kan wel echt onwijs goed rijden!!!!!!!!!!!!

Echt een geniaal stukje rijtechniek!!

:respect:
Damn, die gast kan echt goed rijden. Echt gaaf, heb ervan zitten te genieten!! :D
Die motor van Ghostrider is ook nog eens geen stock Hayabusa. Er zit een turbo op….

Maar de BMW is ook geen partij voor de stock Busa. Net als elke niet exotische auto trouwens, om dit bij te benen heb je op zn minst een Carrera GT nodig ofzo.
fake en die ghost rider rijd op een zwarte of groene suzuki hayabusa met turbo
@matthijs: Jij denkt dat ze heel stockholm hebben afgehuurd, een aantal figuranten hebben ingehuurd, en zijn gaan rijden? Denk nou is gewoon na

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).