Hartge stopt V10 in BMW 3-serie

Auteur: , 19 Reacties


BMW tuner Hartge heeft weer stoelendansje gedaan met de BMW motoren. Zo stopte ze bijvoorbeeld al eerder een V8 uit een BMW M5 onder de motorkap van de BMW 1-serie (gewoon griezelig) en nu hebben ze de motor van een 3-serie verruild voor een gemodificeerde versie van de dikke V10 uit de nieuwe M5 en M6...

De gemodificeerde V10 zorgt voor bijna criminele prestaties. De topsnelheid bereik je pas bij 320 km/h en om dit allemaal in goede banen te leiden, is het een en ander aangepast. Het meest opvallende zijn dan natuurlijk weer de dikke 20 inch sloffen met een bandenmaat van 285/25 die al het motorgeweld naar het asfalt moeten vertalen.

Hartge pakt met deze auto uit op de Duitse Essen Motor Show die eind deze week van start gaat. Vandaar dat Hartge zich niet heeft beperkt to het wisselen van het motortje en een paar andere velgjes, ook het interieur werd onder handen genomen (via MWerks en Hartge persbericht).19 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Wat een geweld! ik wacht met smart op een video van een crazy autoblogger!
Ik dacht dat een gewone 3 er al niet uitzag, maar dat ding.. Wie wil daar nu in gezien worden?
Stel; je hebt een afspraakje, gedistingeerde jonge dame die er mag zijn, heeft een i-pod, luistert naar coldplay, studeert of is advocate.. en dan kom jij om de hoek om haar op te pikken met een gepimpte hyundai. Succes.
veel studentes leiden een zeer interessant dubbelleven..
En dan blijkt ze ineens helemaal weg te zijn van JE nieuwe drie, zit jij even gebakken die avond:P Niks geen gelul meer over die rechtszaak die ze maar niet kan winnen…of het tentamen bedrijfseconomie wat ze verknald heeft! Zorg maar dat je achterbank klaar voor deze vrouwenmagneet is!
Sir Smokalot
Ja romantisch! Flesje wijn er bij, dan wordt het nog heel gezellig op die comfortabele achterbank :)
O jee, ik heb wat losgemaakt geloof ik.
Misschien moet ik dan toch maar aan die roman beginnen schrijven?
Heidekonijn beschrijft de voorkeuren op bijv. het gebied van muziek van de date in kwestie, dan zouden we het ook moeten hebben over het innerlijk van de auto? ;-) It’s the inside that counts…
“Last but not least: the HARTGE H50 V10 interior. Particularly striking are, besides the 330 km/h speedometer, the carbon interior trim, the 3-spoke leather steering wheel with carbon inserts, the illuminated leather/aluminum gear knob and the leather/aluminum handbrake cover.”
Nou Heidekonijn, ik zie de titel al: Leathering Heights (als vervolg op Wuthering Heights ;-) vertaling –> Woeste Hoogten)
Prachtig dit, hier zijn zojuist de nieuwe verkoop argumenten geboren..wie vat deze konijnische heide roman samen en steelt de show bij hartge:-)
Als ik aan leder denk en die gemotoriseerde kaasrasp zie denk ik eerder aan SM als aan romantiek. Maar misschien hou ik dat maar als plot-twist op het einde van het verhaal.
Leathering Hights lijkt al me een prima projecttitel.
Alhoewel the Fast and the Hidious ook wel past.
Paul Verhoeven are you reading this? Filmrechten te koop.
gemiddelde reacties van vrouw over nieuwe auto man:
.
“Wat verbruikt ie?”
“Vind je dat een mooie kleur?”
“Wat doet die taartschep bovenop/Wat doet die sneeuwschuiver onderop”
“Wat een klein stuurtje? Is dat wel handig?”
“Kan de achterbank plat voor als we naar de Makro gaan?”
.
Die 330Km/h meter ziet ze echt niet hoor.
mooi fantastiche lijp chick magneet zeker pimppelicious.
en hij verbrijkt standard veel kleur lijp maar kan mooier is wat aan te doen. en die sneeuwchuiver lijp juist. klein stuurtje heet nou een sport stuur. en de achterbank kan vast plat maar wat die auto kost ga je niet naar de MAKRO Met je chick maar uit eten bij de chinees of afhaal chinees mzzls
De tering, Dikke shit, Echt heel vet, niet te geloven man, JEeeezus he wat een bak… soso, poepoe, nounou, sjongejonge, hehe, tis wat met die gekke duitsers…
Zal AMG of Brabus ook zn getunde V8 in de A klasse gooien :p

Nee even serieus, Dit is wel geweldig hoor… Ben idd echt benieuwd naar de filmpies en meer specs,
PEACE
Altijd doen!
Ik rijd in een bmw m5 hartge. Die gaat ├ęcht snel!. Maar ik heb de bmw 3 v10 hartge nog niet gezien.
1 van de weinige auto’s die mij bij kan houden.
de vrouwen (of moet ik zeggen meisjes) die hier van onder de indruk zijn hebben waarschijnlijk een langere lijst met enge ziektes dan het menu van de Afhaal Chinees….. ik laat beide zonder problemen aan mij voorbij gaan…. Die V10 in een 3-serie is wel stoer, maar dan moet je het aan de buitenkant eigenlijk niet kunnen zien. Gewoon strak en stijlvol (voor een BMW) houden.
Your pictures are great.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).