Maybach Exelero in het wild gespot

Auteur: , 36 Reacties


Ieder commentaar ontbreekt, maar we wilden jullie toch niet onthouden dat deze dikke Maybach Exelero in het wild gespot is. Je zult maar de straat op lopen en ineens deze brute bak voor je neus zien staan..., dan valt je mond toch wel even open, wat een verschijning!

Als je het mij vraagt zou deze Maybach zo kunnen figureren in een Batman film, want op een of andere manier doet deze auto mij daar heel sterk aan denken. Aan de specs zal het in ieder geval niet liggen (ik zeg 700 pk, een koppel 1000 Nm, en een top van 350 km/h).
(via de collega’s van autoblog.it)36 reacties

Fotosjop??
Ik weet het niet hoor Sven. Ziet er erg echt uit.
De mensen eromheen zien er ook niet echt enthousiast uit, bovendien is het nummerbord ook beetje houtje-touwtje. Maar desalniettemin blijft het een auto die ver over de top is, maar toch wel koning blijft. Doet erg denken aan jaren 30/40 auto in een nieuw jasje.
Batman bestaat zeker echt??
Ik moet zeggen Ejay dat je met dat nummerbord een punt hebt. Alleen kijk eens naar de spiegeling op de lak van de auto dat ziet er toch wel knap echt uit. Ik ben geen prof op dit gebied dus misschien dat een kenner dit kan zien? ben benieuwd.
Dit is inderdaad een echte auto… hij stond in de GTO van juni/juli. De exelero is een prototype gemaakt in combinatie met Fulda, een bandenfabrikant, voor extreme bandentests. De Exelero is gemaakt op t onderstel van ’n Maybach 57, de carosserie is ontworpen door vier studenten van een technische hogeschool in Pforzheim en is gemaakt door de Italiaanse carrossier Stola.
Deze 2,5 ton zware batmobiel haalt een 0 naar 100 sprint in 4,4 seconden…. :D
misschien heeft een onbekende miljardair hem gekocht
och my god ik wil in zijn schoenen staan zoën chiqeun bak
Mag ik even zeggen dat ik hem lelijk vindt?
Sorry Jan, maar dat mag je niet zeggen. Wat een supercar!
toen ik de oude foto’s zag deed hij mij dinken aan een lijkenwagen. maar zoals ik hem nu zie OH MY GOD I JUST LOVE IT de uitstraling is gwn gigantisch
pimpalisious
Dit is dus gewoon een perfecte chique club- maybach.. alleen zou ik die dunne stoeltjes vervangen en er een DIKKE stereo van jensen in zetten (h)
die heb ik in stuttgart bij het mercedes-benz museum
Here are all pics we’ve taken when the car was in Düsseldorf: http://holger.eilhard.net/images/cars/MaybachExelero/
Wow, thanks! Het mag duidelijk zijn dat het dus geen chop was;)
Kennelijk spreekt het sommige mensen wel aan, maar een goed ontwerp zou ik het niet durven noemen. De zijkant is nog wel goed gelukt maar de achterkant en voorkant zijn zeker niet goed gelukt. En persoonlijk zou ik het zelfs lelijk noemen… maar ja gelukkig zullen we dit niet regelmatig op de weg tegenkomen.
Matthi Lampe
heeft er nog niemand op gelet kijk es naar dat nummerplaat fd:ex 1 kent niemand transportfirma fed ex miss is dat de big boss van de firma da moe wel een rijke gast zijn :-)(h)
Mooie foto’s van Holger! Wat een ding. Beetje opzichtig, dat dan weer wel…
FD-EX1…..FD staat voor Fulda, plaats in Duitsland, welke ook een bandenfirma is bij de oosterburen, en dus wel in Fulda zijn thuisbasis heeft, EX zal dan wel staan voor Experimental en 1 voor 1….

Maar volgens mij heeft de firma Fulda nog wel meer experimentele autos gemaakt, net zoals Michelin en Bridgestone en Vredenstein ook doen.
Ik vind de zij- en achterkant egt super, maar de voorkant vindt ik er niet bij passen…
het ligt eraan waar je van houd.. ik vind die voor- en zijkant echt mega mega vet! zo mooi! de achterkant vind ik niet super maar het blijft een vette auto!
hmmm…. Ik vind em van de zijkant er echt machtig uit zien alleen zie je wel erg overduidelijk dat de voorkant en achterkant gemoderniseerd zijn van oudere modellen. jammer want dit maakt hem toch echt een stuk minder mooi. de achterkant vin ik niet echt bi het geheel passen omdat de lijnen ervan naar mijn mening iets te overdreven zijn. en de grill valt nogal weg door de grote for focus achtige lampen en de nogal sporty/gt achtige voorbumper
Wat een SCHIJTBAK joh! Daar wil ik nog niet dood in gevonden worden! Dit kan je toch echt niet mooi vinden? Dit lijkt mij een geschikt karretje voor Mythbusters…kunnen ze dat ding op een onwijs leuke manier he-le-maal door de mangel halen,nee…ik word hier niet bepaald warm van zeg maar.
Tsjeezus wat een moddervette bak zeg!!! Batman meets maybach! Echt een heel gave auto. Ze kunnen tegenwoordig dus nog wél iets moois produceren. Tussen de steeds meer aziatisch ogende bolides is dit toch echt een pareltje– wat zeg ik, parel! Jammer dat ik hem waarschijnlijk nooit zal kunnen betalen, oh well, kijken mag!!!!
Nee,als je een mooie auto wil zien,kijk dan eens naar deze gave Spyker: http://autoshow.cars.msn.nl/autoshow/Geneva2007/photogallerypopup.aspx?cp-documentid=4044267&photo-number=1#
heb deze vandaag ook gezien! Tijdens de RAI-training van Mercedes, in het hoofdgebouw van Daimler Chrysler in Utrecht..
whahaha ironie, op de achtergrond van de eerste uit die serie staat graffiti met Consumeless :D wel een heerlijke bak zou er zo in wegrijden (en met elke lichte aanraking van het pedaal zes spreekwoordelijke pinguins verzuipen)
heb deze Maybach Exelero ook al gespot in Monaco..
in levende lijve is hij zo bruut… en het geluid, daar wordt je stil van.
degene die ik hbe gezien had een Belgisch kenteken..
hallo allemaal! als er iemand is die nog zou twijfelen aan de echtheid van deze auto… dan moet je iets meer autoblaadjes kopen! zo echt als het maar zijn kan!

absolute TOP!!!!!!!
Ja zeker een super wrede bak! Alleen jammer dat deze slee 8.000.000 kost :S
Duidelijk photoshop wie laat zo’n bak nou zomaar op de straat staan met het raam open.. beetje vreemd als je het mij vraagt
TEN EERSTE:
Brainstick is gwn jaloers

TEN TWEEDE:
Hey bartreta, iedereen zou veel te bang zijn om zo een auto op klaar lichte dag te stelen. Het is een Maybach dus heeft hij ook ten minste een alarm.

TEN DERDE:
Ik droom ervan om ook zo een auto te zien. Als de eigenaar dan nog langs zou komen zou ik hem om een ritje vragen. Echt zo een vette bak…!
Check nr plaat ;) Als t niet geloofd…
Wij hebben er eentje gisteren (18-febr 2010)in Amsterdam gezien..met nederlands kenteken!!!…Hoezo crisis in Nederland????…
nummerbord lijkt nep maar als ik deze zie (met zelfde kenteken)
http://www.schoolofill.com/wp-content/uploads/2010/03/maybach_exelero-2.jpg

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).