Smart ForFour met 210 pk

Auteur: , Geen reacties

Het gaat niet lekker met Smart. "Huh? Echt niet? Kom op, vertel eens iets nieuws", hoor ik je denken. Toch geeft Smart de hoop niet op. De ForFour moet en zal aan ons worden gesleten. Desnoods dan maar voor een bedrag onder de 10.000 euro, want dat lukte de MediaMarkt immers ook. Dat geldt echter niet voor deze Brabus ForFour. Brabus laat op de Motorshow in Essen een ForFour zien met maar liefst 210 pk en daarmee is dit de eerste Smart die meer dan 200 pk levert. Hier op Autoblog.nl waren we voor wat betreft de Smart's even blijven steken op 180 pk in een ForTwo...

De Brabus ForFour heeft een koppel van maar liefst 300 Nm en een top die op 235 km/h ligt. Ik heb wel een tip voor Smart. Gooi zulke Brabusjus nu eens in de aanbieding voor 10.000 eurie en kijk dan eens of je nog steeds moeite hebt om je ForFourtjes te slijten.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).