Suzuki SX4

Auteur: , 6 Reacties

Dit is de Suzuki SX4. De Fiat Sedici, die we eerder deze week zagen, is afgeleid van dit model. De Japanse variant wijkt op het eerste gezicht alleen af door een andere bumper, verder zijn de modellen identiek. Suzuki onthult de SX4 op de Autosalon van Genève in maart 2006. Direct daarna verwacht de importeur de wagen in de showroom. De Suzuki SX4 is de opvolger van de Suzuki Ignis vijfdeurs.Prijzen zijn nog niet bekend, maar de AutoTelegraaf schat dat de instapprijs wel rond de 20.000 euro moet liggen. Daarmee is de wagen een fractie goedkoper dan de driedeurs Grand Vitara.6 reacties

heeft wat weg van een polo
ik wil niet veel zeggen maar deze auto is dus echt niet afgeleid van de fiat sedici. Die is juist van de SX4 afgeleid, of nog beter die wordt door suzuki gebouwd
edit: dank u, is aangepast
Lijkt mij een heel leuke auto. Wie heeft er ervaring als caravantrekker. ?? Bezit een caravan met een ledig gewicht van 800 kg. Max belaadbaar tot 1100 kg.
Ga regelmatig Naar Spanje en wil geen problemen krijgen op een heuvel(tje)
de kop lampen lijken wel een beetje op die van de nieuwe renault clio
@ Jan, volgens mij kan ie 1200 KG trekken…
nou met deze sx4 zal je geen problemen ondervinden met een caravan .
met 145 nm trekkracht is het voldoende om een caravan van 1100 kg voort te trekken. alleen goed op toeren houden is noodzakelijk 3500 tot 4000 toeren. zelf twee keer in schotland geweest echt geen problemen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).