Porsche Carrera GT driftvideo

Auteur: , 17 Reacties


De Porsche Carrera GT blijft een topper, fenomenale prestaties en een waanzinnig mooi uiterlijk. De 612 PK sterke V10 zorgt ook nog eens voor aansprekende prestaties. De 33,5 cm brede achterbanden kunnen al het geweld niet aan en een mooi driftje is dus snel gelegd.

Zet bij het bekijken van het filmpje ook je geluid aan, want de hoogtoerige V10 klinkt toch bijzonder fraai.17 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Sir Smokalot
Wat een plaatje is het toch!
Meteen maar ff NFS Most Wanted spelen, daarin kan je ‘m ook rijden :-).
Hij schijnt wel behoorlijk nukkig te zijn op de koppeling, en die schakelpook vind ik persoonlijk geen gezicht. Desalniettemin zou ik er erg veel voor over hebben om eens met zo’n auto door de bergen te gaan. Je moet volgens mij wel aardig gedoseerd met het gas omgaan als je zo’n bochtje driftend wilt pakken, anders breekt de achterkant zo richting de bergwand uit…..
Een GT3 rijdt geweldig weet ik uit eigen ervaring… je voelt dat je totale controle hebt (voor zover je op openbare weg de limieten kunt opzoeken). Als ik dit zo zie denk ik dat Porsche zichzelf heeft overtroffen wat dat betreft. en die v10 oioi, wat een geluid zeg!
Alleen jammer dat je voor die 452000 euro (in Duitsland tenminste) gewoon een 911 stuur krijgt…
DIe man rijd de Porsch alsof het een Go/kart is…Dat geluid echt koning.
sjaak lombok
eh… klopt t dat de link dood is?
Hmm, dat lijkt er wel op… jammer
niemand een spiegeltje ofzo ?
hoe hard wil die auto?
De link werkt weer!
Heb trouwens ook nog een ander (Nederlands) filmpje gevonden van de Carrera GT (kenteken 96-PB-NV): http://video.google.com/videoplay?docid=4716539727731285192

@Don Ewoud: die auto wil 330…
Okey Thanks for The answer
porschefreak
prachtige auto ook in modelauto is hij mooi.

ook de achterkant is mooi.
helemaal Top!!!!!!!!!!!
Qua ontwerp is een Porsche nooit fraai geweest. Zo ook deze Carrera GT / V10 met z’n rommelige kont. Maar een grizlybeer is’ie wel! Er zijn genoeg mensen die hem betalen kunnen, maar velen van hen hebben het toch laten afweten na de vele ongelukken die er mee gebeurd zijn waarvan maar enkelen de pers hebben gehaald. Daarom bouwt Porsche er ook minder van dan oorspronkelijk gepland. Je koopt hem of voor je verzameling of om in te rijden. Maar als je hem rijdt moet je het kunnen zoals de video laat zien want daar is hij voor gebouwd; een scheur-ijzer van de bovenste plank!
ok geweldige wagen, maar ze zijn er minder gaan maken omdat het grootste deel naar Amerika zou gaan, maar de veiligheids eisen veranderden en daar kon hij niet aan voldoen dus zijn ze gestopt met de productie
Deze over een Enzo :yes:
geen worden voor gwn een plaatje
Deze boven een Enzo? Alleen t geluid vind ik beter :P

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).