BMW X5 met 700pk

Auteur: , 12 Reacties

Check dit filmpje van een BMW X5 LeMans V12. Een rondje Nurburgring werd gelapt op 7:49 min! Dat is snel, zeker voor een SUV! De rondetijd was zelfs sneller dan een M3 CSL, Porsche GT3, Lamborghini Murcielago en Ferrari 360 Challenge Stradale...

Bekijk de video hier (via gumball-3000.com).12 reacties

Mogge dat gaat best hard! Zal ik maar nie bij ons in de straat doen
Ben totaal geen fan van de X5 maar met deze wil ik wel eens op en neer door de PC Hooft ;-), reken maar dat dit wat tewegbrengt in dat straatje, wat een sound….
Hij vat het redelijk goed samen als ie de motorkap dicht doet en zegt: “leistung satt”
men wat ga da hard!
Nog meer duits geweld, een al wat ouder filmpje van Hans Stuck met een M3 op de Nurburgring. Google video is here to stay: http://video.google.com/videoplay?docid=3047250806359077736
Tjeemig de peemig….. die M3 GTR, die gaat pas echt knoerdhard. Die Stück laat zich niet van zijn stück brengen door wat hindernissen op de baan. Zeker niet door een oranje tupperware 911! Als hij de ideale lijn mist in een bocht blijft die lekker onverstoord door trappen, mega respect voor deze piloot. Moet je je proberen voor te stellen dat je er naast zit. En dan zijn er nog bolide’s die onder de 8 min. duiken, erg scary (en ik ben echt geen bangerik).
Wegverslinder
JAAAAAAAAAA Hè….dacht dat ik snel was met m’n Cayenne turbo … wat een monster!!! Ik geloof dat ik maar een afspraak moet maken bij de boys van Gemballa wil ik dit monster kunnnen temmen.
shit zeg. is dit snelheid of niet. kben dus toch niet voor niks al heel mn leven een BMW fan. ze kunnen het dus ook zonder die achterlijke begrenzers.
wil iemand zeggen hoeveel die auto kost?
Masterlijke M3 .. kerel blaast volgens mij wel 300 op rechte stuk …
ik vindt het gewoon sjogge al die pk’s maar niemand kan verslaan wat ik heb gezien.

zelfs de veyron niet het was met een straatrace op dinsdag 4 augustus..

het was 2 uur in de nacht ik was opweg naar huis toen ik plotseling een motor hoorde slippen en driften burnout dus ik was nieuwsgierg. uit nieuwsgierigheid ging ik kijken.

het was een zwarte helemaal zwarte skyline dacht ik maar plots was het de veyron die helemaaal opgefockt is 1,3 sec op de 100 ik bleef maar vragen stellen aan die man hij heeft em verzwaard en heeft hem omgetoverd tot 1500 pk met lachgas enz en de top lag bij 470 km per uur niet normaal meer hij heeft hem begrensd op dat omdat hij anders vliegt zei hij..

en hij zei als je dit aan iemand vertelt zal jou dag snel komen dat je er niet meer bent nou nu nog steeds tot de dag dat ik hem weer tegen kom en een keer hopelijk mee een rondje mag rijden zal ik still blijven

niemand wint dit als je dit ziet heb je geen zin meer in die kleine zielige bmw enz troep is dat troep
Christophe Charaux
-edit: nutteloze bijdrage-

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).