Volga stopt ermee?

Auteur: , 1 Reactie

Het Russische merk Volga stopt ermee, zelfs de pimping scene kon dat niet voorkomen. De Volga is zwaar verouderd, in Sovjettijden was de Volga bedoeld voor de welgestelde autogebruikers (de gewone Rus reed met een Lada of Moskwitsch) maar tegenwoordig koop je gewoon een BMW of Mercedes! Kost daar niks, worden hier gestolen en vervolgens voor een prikkie op de Russische zwarte markt aangeboden...

Anyway, Russische ambtenaren moeten dus op zoek naar een nieuwe dienstwagen, want de GAZ-Autofabriek in Nitsjni Novgorod zal in de toekomst enkel nog kleine bussen en vrachtwagens produceren (via hln.be).1 reactie

Toch niet: http://www.itar-tass.com/eng/level2.html?NewsID=4404861&PageNum=0
“The decision to stop Volga production is cancelled. The market needs this car, and we will make it”

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).