Ascari A10

Auteur: , Geen reacties


Ascari is bezig met een nieuw model; de A10! Deze sportwagen met 600pk is gebaseerd op een Spaanse Ascari uit de GT-klasse. Net zoals de KZ1 zal de A10 geheel met de hand gebouwd worden en zeer exclusief zijn. Er wordt een oplage van exact 50 stuks verwacht, prijs per stuk is 350.000 Britse Ponden...

Ascari is dus hard aan de weg aan het timmeren. Het 600pk vermogen van de A10 komt uit een 5-Liter V8 zesbak, maar een sequentiële versnellingsbak is ook mogelijk. Gewicht van de wagen is 1280kg en de topsnelheid wordt geschat op 355 km/u. Aan de buitenkant valt vooral de GT vleugel aan de achterkant op en de herkenbare koplamp-units (van de KZ1).Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).