Bugatti Veyron in TopGear

Auteur: , 32 Reacties


Reminder: wees er zeker van om vanavond rond 21:00 de TV op BCC2 te zetten. De heren van TopGear zullen dan namelijk een ritje maken in de Bugatti Veyron! Jeremy schreef er al eens een column over met de woorden "Utterly, stunningly, jaw droppingly brilliant". Ben benieuwd! Klik verder voor video's en een artikel over de Veyron...

Via gumball-3000.com heb ik een tweetal video’s van de Veyron gevonden: Part 1 (30MB – 5 minuten+) en Part 2 (50MB – 7 minuten+). Vooral het tweede deel is de moeite waard, met veel driving action, powersliding en burning rubber (wel in het Frans)!
Verder heeft Winding Road magazine een special over de Veyron in hun laatste uitgave. Je kunt het blad downloaden in PDF-vorm als je je e-mailadres achterlaat (via germancarblog.com).32 reacties

Was tiff nog maar aktief bij top gear, maar hoop even goed dat het ook gewoon los gaat het met de veyron en benieuwd wat ie gaat doen op de testtrack…denk niet dat ie de snelste gaat zijn…
Ik denk niet dat ze hem los laten op de testtrack, want het is een race tussen de Bugatti en een sportvliegtuigje dwarsdoor Frankrijk….

So it is Jeremy in the Bugatti vs Richard and James in a sportsplane….
hey ik kan dat filmpje helemaal niet afspelen ik krijg alleen geluid en geen beeld en onder aan mijn beeld staat iets met codec nogwat weet iemand hoef ik het filmpje wel kan zien
Codec nogwat ken ik niet. Als je nu eens meldt welke codec het als melding geeft dan kan ik je misschien wel helpen.
Denk dat je de laatste DIVX code moet downloaden
Leuk speelgoed de Veyron, beetje jammer is de prijs. Saleen S7 met performence upgrade is 1 miljoen euro goedkopen en heeft een hogere topsnelheid. Overigens heb je dan wel een Amerikaan, dus minder stijl en design, maarja heb je daar 1 miljoen voor over. Aan de andere kant, mensen die zo’n auto kopen kijken daar waarschijnlijk niet op…

@Axel, Real Player ondersteunt het wel.
Zoek anders eens de codec op via google of dl een codec/filter pack (volledig pakket codecs that is)
Dat was awesome! Echter het stukje uit het artikel van het trachten te halen van de topsnelheid zat er niet in.
thanx nou doet dat filmpje het wel
Fantastische wagen, erg mooi om te zien rijden (die filmpjes van TG zijn altijd prachtige shots). Alleen jammer dat het weer in de vorm van zo´n wedstrijd is gepresenteerd, begint een beetje flauw te worden.
Ik heb weer genoten. Jeremy is nu inderdaad verpest, want hij zal waarschijnlijk nooit meer in zo’n brute bak rijden.
Race tussen Veyron, Saleen S7 met performence upgrade en de SSC Ultimate Aero zou anders best aardig wezen. Alleen krijg je wel de Groen Linksers achter je aan, want de Veyron knalt er 100L brandstof doorheen in 12 minuten op topsnelheid. Is dus ((402/60)x12)/100 is een verbruik van 1 liter per 0.8 km.
ik vond dat stukje over die Methaan-producerende koeien erg lachu
Was laatst een leuk voorwoord in Autovisie, de Veyron moet tot groenste auto van de planeet worden verkozen, door GL en al die andere milieufreaks.

Een Veyron koper dracht in NL, ongeveer 500.000 euro af aan BPM voor dat bedrag kunnen 60 mensen een Toyota Prius aanschaffen met subsidie. Een Veyron rijder zal maximaal 3000km per jaar rijden en stoot dan een belachelijke hoeveelheid co2 uit, die 60 prius rijders stoten dan echt een ontzettend hoge hoeveelheid co2 uit. Dus welke auto is dan schoner voor het milieu, de Veyron of de Prius…
Idd wel leuk als de realiteit de politieke fictie neerhaalt, alleen jammer dat de gemiddelde journalist -blijkbaar- een groenlinkser is. Dit zou je toch op meer plaatsen mogen horen, nee?
Vind Veyron nog altijd een gebakje op wielen, maar blijkbaar een wel erg snel gebakje. Ik zou er liever mee door de regen razen als achter het stuur van een Saleen.
He, bedankt voor de torrent !! Scheelt weer een hoop zoekwerk. Had de aflevering gemist.
Inderdaad! zat al te kijken op Google Video maar daar stond nog niets…

en de gemiddelde (auto)journalist is links! ;)
jongens in 2 uurtjes kun je de uitzending downloaden via bittorrent torrenspy.com
Nog een filmpje van de Veyron: http://videos.streetfire.net/iPlayer.aspx?fileid=5EA99E1D-0568-4069-840B-9C4697F9A297

“The video shows two Veyrons being delivered, followed by some driving footage on public roads. At the end, comes the most exciting part: the driver of the Veyron sees how long it takes to reach 210km/h — about 131 mph. The Veyron is capable of speeds in excess of 250 miles per hour (that’s about 400km/h!).”
Met dank aan Rob voor de tip!
de site van Bugatti, er staat onder andere wat info over de motor, toch wel cool om ff te zien allemaal.

http://www.bugatti-cars.de/bugatti/index.html
hier de link van de topgear race

zalig om het te zien

http://www.metacafe.com/watch/85817/bugatti_veyron/
Alleen onder Glamour versta ik wat anders maar dat moet kunnen.
De bugatti is niet meer de snelste, de topsnelheid van de bugatti is 252 MP/H (405 KM/H). Dodge heeft een nieuwe Viper uitgebracht de Viper Hennessey Venom 1000 Coupe 2006 waar er maar 25 van gemaakt zijn en hij heeft een topsnelheid van 255 MP/H (410 KM/H).

Ook is de bugatti 1,4 miljoen dollar en de viper maar 255 duizend dollar.
Hennessey is een tuner…Geen automerk, dan kun je zoveel auto’s als de snelste van dit moment gaan beschouwen.
Inderdaad Hennessy is SNEL maar het is en blijft een tuner.
Hoe snel is een koenigsegg eigenlijk ?
Zovizo, het mag dan wel een tuner zijn maar hij is wel snel =)
Joeri

Koenigsegg CCR: 242 MPH (395 KMH)
Koenigegg CC8S: 240 MPH (390 KMH)
Ja en hoelang houd een getunede viper het uit??? NIET LANG DUS!
Denk je echt tot die auto het niet lang uithoud ik denk het wel =)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).