Toyota Land Cruiser geflitst bij 1.300 km/h

Auteur: , 1 Reactie

Een 73-jarige gepensioneerde man in de UK kreeg een hele bijzondere bekeuring op zijn deurmat. Hij had in zijn 3.4 liter Toyota Land Cruiser maar liefst 1.300 km/h gereden. Volgens de begeleidende brief was de overtreding op foto en video vastgelegd. Even voor de beeldvorming: we hebben het hier over de geluidssnelheid...

De politie van Manchester heeft toegegeven dat het hier een zogeheten “inputting error” betreft (duh!?). De boete is met welgemeende excuses geseponeerd. Jammer, want ik had wel zo’n snelle Land Cruiser willen hebben.

Lees meer op manchesteronline.co.uk (via: autoblog.com).1 reactie

bwaja beetje bergaf ,beetje wind mee en een paar straalmotoren in de koffer en voor je het weet zit je over de 1000 he. Forget the bugatti and tha salee! THIS IS IT!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).