Rinspeed zaZen

Auteur: , 4 Reacties


De Zwitserse Porsche-tuner Rinspeed, bekend van de exotische Cayenne Chopster en de fantastische 911 Indy, komt met iets nieuws; de zaZen. Ditmaal geen Porsche (of is het stiekem een Carrera S?) maar een echte conceptcar zoals de Senso die we eerder zagen.

Meest opvallende aan deze conceptcar is het dak van onbreekbaar kunstglas, waarvan Rinspeed het ontwerp samen deed met kunststoffabrikant Bayern. Met een druk op de knop kunnen de inzittenden kiezen of ze het dak wel of niet transparant willen hebben. De wagen zal op de aankomende Autosalon van Geneve getoond worden.4 reacties

Ook deze creatie van Rinspeed is gebaseerd op een Porsche, en wel op de 977 Carrera S.
Ah, ik dacht het al, alleen de motor of ook de body? en hoe weet je dat?
De body én de motor.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).