Kleine Bugatti krijgt groen licht

Auteur: , 3 Reacties

Als we de Engelse media moeten geloven, dan hebben de grote bazen bij Volkswagen, een kleine sportuitvoering van een Bugatti goedgekeurd. Die moet vallen in de klasse van de Aston Martin DB9 en de opvolger van de Ferrari 575 Maranello. De speculaties draaien inmiddels op volle toeren. Er is nog niets bekend over het platform voor de kleine Bugatti, maar de motor zal naar verwachting een VR6 of V8 van Volkswagen worden...

Begin 2006 wordt de laatste hand aan het ontwerp gelegd. Het is de bedoeling dat het nieuwe model in 2008 wordt geïntroduceerd. De kleine Bugatti zal worden geproduceerd in Molsheim, de thuisbasis van Bugatti in de Elzas (via: autoweek.nl).3 reacties

autoliefhebber
Een Volksbugatti? De Volkswagen-Porsche uit de jaren zeventig is ook niks geworden…
OP autocar staat dat het een practische auto moet worden voor dagelijks gebruik á la 911 en 612. Dus waarschijnlijk een 4-zits sportwagen met een 4.2 v8 audi motor of een de VW W12.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).