Lamborghini niet bang voor Audi R8

Auteur: , 3 Reacties

Nu de Audi R8, uitgerust met een Lambo-motor, er definitief komt, is Lamborghini baas Stephan Winkelmann is niet bang dat het nieuwe luxepaardje van het moederbedrijf Audi zal concurreren met de Gallardo. Volgens de Lambo-baas hebben de twee modellen niets gemeen en zal er dus geen sprake zijn van overlap of kannibalisme. Ze rijden anders en hebben uiteenlopende prijskaartjes, vervolgt de topman...

Het gaat Lamborghini onder leiding van Audi erg voor de wind. Kort geleden behaalde de Gallardo nog een productierecord, en zal Lamborghini volgend jaar bijna haar volledige productiecapaciteit benutten. Het ligt niet in de lijn der verwachting dat Audi haar eigen dochter in de wielen zal rijden (via: zibb.nl).3 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
lauw…..;-)
Ik wou net zeggen, Lamborghini is van het Audi concern, de R8 zal ook wel in een lagere prijsklasse zitten dan de Gallardo.
AUDI R8: 610 pk – 345 km/h; Donckerwolke’s eerste superkind…
De R8 wordt onthuld als paradepaardje van Audi, een echte supersportwagen zoals audi er nog een aantal in de stal heeft staan; S4, S6 en de S8. Die laatste wordt eveneens aangedreven door de V10 van Lamborghiense makelij en is verantwoordelijk voor het steigerende geweld van BaBy Lambo Gallardo. Dat de Audi R8 wordt aangedreven door diezelfde, sterk getorpeteerde, V10, zal bij menig wonder heten, dat deze supersporter zich dan ook beter nestelt binnen de contrijen van Donckerwolke’s wonderkind Murcielago en binnen dezelfde prijscategorie waagt zal de Sjeik van Dubai worst wezen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).