Video Ferrari F430 vs NSX-R

Auteur: , 9 Reacties

Keiichi Tsuchiya, ook wel bekend als The Drift King, is een professionele drifter uit Japan. Een bekende quote van hem is: "I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way". Je begrijpt, deze geweldige topsport is altijd een bron voor mooi videomateriaal. Via Jalopnik vond ik een filmpje van de Drift King die zowel een NSX Type-R als een F430 flink aanpakt!

Inclusief gaspedaal-cam, toeren-cam en plattegrond! Check it.9 reacties

Ondertitels?
Uhm, spreekt toch voor zich?
Zo zie je maar wat een schitterend evenwichtige sportwagen die laatste NSX-R is, en wat voor een briljant chauffeur Tsuchiya moet zijn om de 430 aan een dergelijk tempo binnen de lijnen te houden.
Heerlijk filmpje zeg!

Heeft iemand trouwens een (makkelijk) programmaatje om de video’s van Google op te slaan?
De Google Video Downloader.
http://dev2.traxio.net/projects/googlevideo/index.php
Vergat ik in m’n vorige comment nog te vermelden dat dit een uittreksel uit de laatste Best Motoring DVD is: http://www.bestmotoringvideo.com;
in Nederland verkrijgbaar via 8200rpm.com.
http://www.8200rpm.com/forum/sponsors.php?spons_act=t_ads&spons_ID=5
Die google dlen is via zo’n extra programmatje waardoor ge die kunt downloaden in een speciaal formaat. Wss zit dit programma weer vol ad en spyware. Heeft er niemand een filmpje met .avi of .mpg extensie?

thx

de DVD downloaden kunnen we ook natuurlijk :-)
T*ring, die vent kan rijden zeg…
een nsx is gebouwd speciaal voor het circuit, echt een supersport auto (op het circuit) heeft de juiste power die vaak bijna maximaal in te zetten is.. respect (wel erg duur zo ik er nooit voor over hebben)
LoL Nsx!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).