Spyshot Alfa 159 Sportwagon

Auteur: , 8 Reacties


Handig die cameramobieltjes! Onze collega's van autoblog.it hebben in achtervolging een gecamoufleerde Alfa 159 op de gevoelige plaat weten vast te leggen. De man achter het stuur kon het niet echt waarderen volgens mij...

De foto is genomen in Milaan maar is niet echt duidelijk. Eerdere spyshots (hier en hier) van de 159 Sportwagon zijn wat duidelijker.8 reacties

Ik meende dat ‘ie al naakter gesignaleerd was.. even zoeken..
Kan je die site er niet af photoshoppen?
@I-racer: als je de tekst leest (“Eerdere spyshots van de 159 Sportwagon zijn wat duidelijker.”) en de links in het artikel volgt ( http://www.autoblog.nl/archive/2005/10/20/weer_wat_fotos_alfa_159_sportw ), dan zie je dezelfde foto’s…
Ok, maar dan zie ik de nieuwswaarde van deze foto niet in(blush)
Het heeft hier ook niet altijd nieuwswaarde ;-)
Nieuwswaarde wordt vooral ontleend aan de letterlijke overname + handige vertaling van Autoblog.IT kom nou zelf eens met iets anders dan een copy paste van een italiaanse site ?
Hoi cees, bedankt voor je reactie. Ik zal een en ander proberen toe te lichten. Wij proberen op autoblog.nl vooral het laatste autonieuws op internet te filteren, soms met eigen aanvullingen, meningen en links. Daarbij noemen wij altijd de bron en daardoor lijkt het misschien alsof we altijd aan copy-paste doen. Vele andere sites nemen ook nieuws van ons (of van autoblog.it/com) over maar doen niet aan bronvermelding. Die presenteren het alsware het hun eigen nieuws, ik vind onze manier dan een stuk netter.

Ten tweede is hier overigens veel meer te vinden dan de volgens jou “handige vertaling” van autoblog.it. Afgelopen dagen hadden we bv een scoop over Spyker ( http://www.autoblog.nl/archive/2005/12/29/exclusief_weer_een_spyker_desi ) en een eigen review van de Audi A8 ( http://www.autoblog.nl/pivot/entry.php?id=2783 ). Daarnaast bieden we het laatste nieuws uit Duitsland, Frankrijk, Italie en Amerika. Genoeg variatie zou je zeggen, of niet?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).