West Coast Customs stopt met Pimp My Ride

Auteur: , 15 Reacties

De meester pimpers van West Coast Customs, bekend van het programma Pimp My Ride op MTV, waren in Nederland al een keer te bewonderen in het Rotterdamse Ahoy, maar op MTV zullen we ze binnenkort niet meer zien. WCC Eigenaar Ryan Friedlinghause’s maakt zich zorgen om het imago van zijn bedrijf. WCC werd betaald om te bouwen wat MTV wilde, ook al als dat betekende dat ze er zelf niet achter stonden...

Nu WCC en MTV de samenwerking hebben verbroken, gaat het programma naar The Discovery Channel. Daar zal het programma anders worden ingevuld. In ieder geval zonder presentator-rapper Xzibit en naast het pimpen van auto’s, zullen ook privé-jets, helicopters, tour-bussen en andere voertuigen worden opgeknapt.

Bron: allhiphop.com (via: autoblog.com).15 reacties

Al die hotrod programma’s op discovery zijn ook wel een stuk beter dan de MTV Pimp my Ride, hoewel de US versie zoveel beter is dan de UK versie met die mafketel die denkt dat hij de koning is.
Spijtig dat ik geen discovery channel heb. Wat zo een gepimpte helicopter (mss dan met schietstoel ;-)) lijkt me wel leuk.
Jan, is een schietstoel in een helicopter zo gek dan???
ja tuurlijk als je daar uit geschoten word kom je toch in de wieken.. grappenmaker
hmm je ken toch ook naar beneden geschoten worden, nietwaar ? (jokerp)
Schietstoel in een heli schieten je schuin opzij of knallen eerst je wieken eraf en schieten je dan weg. In Nederland zou trouwens Pimp my Bike veel beter aanslaan schat ik.
hey het is maar voor te zeggen maar in en helekopter is al iets ingebouwd zodat als ze neerstorten de schroeven door de zwaartekracht toch een beetje blijven draaien zodat de helekopter minder snel valt dat wist ik nog van de televisie
pimp my ride is toch altijd een dom programma geweest als zij ales erop plaatsen op 1 dag valt alles er de dag erop weer af ze zouden beter eens beginnen met het pimpen van een mobilet
ze doen echt nie alles in 1 dag erop plaatsen, dat lijkt zo maar ze doen er altijd een week over. WCC heeft eigenlijk wel gelijk dat ze stoppen want waarom zouden ze aan zo’n goeiekope auto’s werken, terwijl ze ook klanten hebben die een ferrari enzo, een merc. enz. willen laten pimpen.
iemand een idee of dat wcc programma al op discovery wordt uitgezonden?
Denk dat het nu nog alleen op de US versie van Discovery te zien is :)
Hey Wilson,

Pimp my Nederlands iets voor je?
mitchel echtermeijer
heey wat denk je er van om mijn vriendins auto te pimpen
ik vond xzibit wel grappig in die series
wcc is al te zien op op de nederlandse discovery………..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).