Venturi Héritage GT3

Auteur: , 3 Reacties

We schreven eerder over Venturi in het artikel over de energiebron van de toekomst, de Franse automaker heeft nu laten weten dat ze meedoen aan het Europese 2006 FIA GT3 championship. De wagen die dit mogelijk moet maken is de nieuwe "Venturi Héritage GT3". Deze heeft een Audi V8 4.2 liter supercharged motor met 450pk, body en chassis zijn uiteraard van carbon fiber.

De nieuwe Venturi Héritage GT3 zal officieel onthuld worden tijdens de eerste GT3 testdagen in maart 2006. Andere wagens die meedoen zijn oa de Lotus Exige Sport GT3, de Lamborghini Gallardo GT3 en de Aston Martin DBRS9 (via jalopnik.com).3 reacties

Is deze dan ook electrique?
lijkt me sterk,
mij ook, volgens mij heeft dit niets met elektriciteit te maken;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).