Spyker: Dutch Pryde op de LA Autoshow

Auteur: , 10 Reacties


Spyker staat momenteel (tot 15 januari) met vier auto's op de LA Auto Show. De Spyker C8 Laviolette, C8 Spyder, C8 Double12 S SuperCharger (zie afbeelding) en de C12 LaTurbie. De Spyker C8 Laviolette is overigens de filmauto in Basic Instinct 2.

Spyker doet overigens goede zaken, elk jaar verschijnt in december de Ultimate Gift Guide, vol ultieme cadeaus. Spyker was als één van 21 opties opgenomen. Baas Victor Muller van Spyker zegt dat hij daardoor diverse auto’s heeft verkocht, onder andere aan beroemdheden. Zo zou Jennifer Lopez een C8 Spider hebben besteld voor haar man Marc Anthony.

En zoals we weten is Spyker eveneens verkozen als ‘Best New Exotic Car 2006‘ door de Exotic Car Buyers Guide. Ook zijn volgens Muller de 25 Laviolette’s van de Limited Edition van de film Basic Instinct 2 bijna uitverkocht. De film, met Sharon Stone in de hoofdrol, komt in maart uit.

Meer images op autoblog.com.10 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Hij is niet fotogeniek, maar het blijft eenplaatje die spyker! Op de RAI even in gezeten (ken iemand die er werkt), echt een gave wagen!
was virog jaar op de beurs in Genève en omdat daar maar weinig nederlanders waren kwamen wij met z’n tweeën de stand van Spyker wel op. Ff nederlands kletsen vonden de mensen van de stand wel gezellig. We hebben toen in de Turbie en de C8 gezeten die daar stonden. Ik mocht alleen niet in de duo-penotti auto gaan zitten (bruin en wit leer in het interieur, daarom noemde de mensen bij Spyker die auto zo) want die was van een Russische (misschien wel russische maffia?) klant en die zou erg boos worden vertelde de dame me….. hmm dan toch maar niet doen, lol

Maar fraaie bakken die Spykers, zeker erg indrukwekkend in het echt!!
leuke site Sacha, heb er gelijk een andere link van gebruikt. Kun je zien wat er gebeurt als je meer pk’s hebt dan intelligentie en/of carcontrol lol
Leuke video!
Zo te zien zijn ze nog steeds niet in staat om er een paar airbags in te monteren. Leuk als je gezicht bij een botsing kapotslaat op zo’n metalen stuurwiel. Hoeveel kost dat ding ook alweer?
Die video staat ook op http://www.spykercars.com
Die video van die Spyker met Damon Hill gaat nog verder, alleen dan zit Damon in één of andere Mercedes, met een andere presentator naast hem, Damon gaat zo hard over de weg van Mira, dat ie moet stoppen, omdat de presentator ziek wordt en over z’n nek gaat…..zeer grappig om te zien, want het is gewoon uitgezonden bij aunty Beeb….
Als je 4 of 5 puntsgordels hebt, dan heb je geen airbag nodig want je komt helemaal niet meer naar voren. Het stuur raken zou dan alleen lukken als het stuur naar binnen komt, en dat kan met moderne auto’s niet meer gebeuren (tenzij je met 150 ergens opklapt, maar dan helpt die airbag ook echt niet meer, dus….)
the mooie bakken lover+
Ik vind hem egt vet gaaf latrzzzzzz

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).