Smart op volle toeren…

Auteur: , 23 Reacties

Je gelooft je eigen ogen niet als je bij de toerwagen races ineens een Smart ziet die alle andere auto’s voorbij scheurt.. dat geluid alleen al.


UPDATE: bekijk het filmpje hier.

Met dank aan Rob voor de tip!23 reacties

echt vet
Ik zie die Smart geen enkele auto voorbij gaan hoor. Dat wil niet zeggen dat dit ding misschien wel erg snel is, maar ik zie hem geen auto’s inhalen.
autoliefhebber
DaimlerChrysler wil Smart verkopen. Maar wie wil dit doodgeboren kindje eigenlijk hebben?
ik denk de chinezen….. kleine auto’s voor een snel groeiende economie, goedkope productie door de lage lonen.
autoliefhebber
Aziaten houden van auto’s met een kofferbak en een lange motorkap. Die gaan niet in een Smart rijden. Het is niet voor niets dat Europese automerken in China van hun hatchbacks versies met een kofferbak uitbrengen die hier niet geleverd worden.
@w0o0dy

Je ziet toch dat ie de eerste ronde achter de 3-serie zit, en de volgende ronde ervoor?
Bij aanremmen haalt hij in, zie je duidelijk
als hij de ene ronde achter de BMW zit en de volgende ervoor dan heeft hij (waarschijnlijk) ingehaald. Maar wat nou als iemand de volgorde van de twee stukkies film omdraait….. dat kunnen we moeilijk controleren, nietwaar?
kijk naar wat er in beeld is, niet naar wat je denkt te zien…. hij is nergens in beeld voorbij een andere auto gereden. en inhalen tijdens het aanremmen? Ik heb net nog eens gekeken maar hij is helemaal niet in beeld bij het aanremmen….
woody ben je dom of wat?
moet ik daar op reageren? neu, lijkt me niet
Iemand specs??
heeft een motor-motor(wat!!!!!???)…hoor je duidelijk aan het geluid. schakelt als een gek. geen suzuki hayabusa motor toch, eerder een R6 motor(+-170pk, sequentiele versnellingsbak, 600 cc, dus moet makkelijk passen in de smart, die heeft iets van 660cc). lijkt mij wel vet, als ik ooit een smart zou kopen, dan zou dit erin liggen!
Je ziet duidelijk in t filmpje dat zodra de smart bij de camera komt dat ie al bijna inhaalt en dat ie verderop de 3e auto inhaalt dus duidelijk genoeg dat ie de rest ook inhaalt aangezien ze allemaal ongeveer zelfde snelheid rijde. Bewijs is in de film zelf dus hoe je t went of keert de smart haal auto’s in.
Zit geen 600 blokje in maar een gsxr 1000 blok van rond de 190 pk ( als ie dat haalt zonder srad)
Wilfried Baars
Hallo,

Ik ben bezig om en smart cabrio om te bouwen naar een gsxr1000 K6. ik ben benieuwd of er meer mensen in nederland zijn die in dit soort ombouw zijn geïnteresseerd. Ik kan eventueel meerdere subframes maken gelijk aan die van smartuki.

De kosten voor een set zijn een beetje afhankelijk van het aantal geïnteresseerden die ik vind.

Het is de bedoeling dat de auto gewoon legaal op nederlands kenteken komt te staan.

Ook lijkt het me leuk om met een paar man een beetje op het circuit te gaan racen met een smart. Kunnen we leuke filmpjes plaatsen.

Ik hoor graag wat jullie er van vinden.
heej wilfried.

ik ben ook bezig om een smart om te bouwen. maar ik moet meer gegevens hebben…
hoeveel kost zo’n subframe??
gr.richard
Goede avond,
Weet iemand of zo’n snel smartje door de RDW keuring komt?
Groetjes,
Paul
Wilfried,

Weet jij of zo’n snel smartje door de RDW keuring komt?Heb er ook wel zin in.
In Engeland blijkbaar wel. Subframe in Engeland kost 2500 pond.(Richard!)
Wat zou bij jou het per frame kosten Winfried?(heb je de kennis?)
Groet Paul.
Weet iemand het e-mailadres van wilfried ? Volgens mij bekende info. is hij in Engeland geweest bij smartuki en is hij in het bezit van zo’n smartuki-frame.
Wilfriedals je dit leest stuur effe een mailtje !
Groet Paul
wilfried baars
hallo,
ik ben inderdaad in Engeland geweest en heb een blok in een smart zitten.

Kan ik wat voor je doen?

Wilfried
Hoi Wilfried,
kan je mij je tel.nr. mailen?heb vele vragen.
Groet Paul.
Wilfried Baars
@Paul:

Kunt je mij een prive e-mail of jou e-mail adres doorgeven?

mijne is [email protected]

mvg

Wilfried Baars

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).