Grrls en mobiliteit

Auteur: , 14 Reacties

Het wordt tijd voor wat meisjes-vriendelijk mobiliteitsadvies. Op de Autosalon in Brussel hebben we in de verschillende paleizen plaatjes geschoten van auto's die we meisjes, voor wie mobiliteit, prijsbewustzijn (behalve de Brabus roadster dan) en hip geen vreemde begrippen zijn, zouden aanraden. Let wel; we hebben de interessante exemplaren eruit gehaald (check die velgjes), en deze post impliceert niet dat echte mannen niet in deze schattige karretjes zouden kunnen/mogen rijden, noch dat meisjes niet in andere auto's zouden kunnen/mogen rijden. Stel je je 18-jarige dochter voor die met een droomrapport thuiskomt, of het 18-jarige buurmeisje die net haar rijbewijs heeft gehaald. Waar zouden die nou het beste mee gediend zijn? Klik verder voor onze shortlist uit Brussel.


Voor de prijsbewuste spartaanse

Voor de retro-avonturierster

Voor de snelle city-chick

Voor het veelzijdige elfje

Voor de oude ziel

“Don’t call me baby!”

Voor de avontuurlijke “don’t call me baby!”

Voor de tomboy

Voor de 4WD rijdster

“The giant Suzuki!”

Wie wil hier nou niet in rijden?

Wie wil hier nou niet in rijden deel 2?

Voor in het rugzakje

Ik lach om ///AMG

Ik heb er net één besteld14 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
“Ik heb er net één besteld”

Ik mag hopen dat je dit niet meent…
Vind je ‘m niet leuk dan?
Oldo Stofjas
Ik ben tegen Japanse auto’s maar de nieuwe Civic is cool!
Gelukkig staat die burgelijke 206 (207) er niet bij!
Als ik dit rijtje zo zie dan is vreemd genoeg de Lada opeens erg aantrekkelijk…
autoliefhebber
@autolblogger, Ha dat is een goeie! doe mij die lada maar met dat Fiat-meisje erbij.
Dat Fiat meisje vind ik een beetje eng… lijkt wel een spook
autoliefhebber
@autoblogger, dat komt volgens mij door overbelichting bij het fotograferen.
Hey Sacha, nice try… Hadden ze nou maar een Fiat- jongetje over de motorkap heen gedrapeerd ;-) Maar, ik zou zeker niet afslaan als een van deze wagentjes met een grote strik eromheen voor m’n deur geparkeerd zou staan. Ik stel voor dat ik een keer een selectie samenstel van wat dit meisje (en ook andere meisjes: ik verzoek om bijval!) aantrekkelijke wagens vinden.
@autoliefhebber, ik stond er bij en kan je melden dat het niet aan de overbelichting lag;)
Het was best een leuk meisje. Autoblogger overdrijft. Maar ze was idd wel bleekjes. Mijn autofocus raakte erdoor van slag.
.
Lotte, is dit dan beter? Ik ben benieuwd naar je redactionele bijdrage.
.
http://static.autoblog.nl/images/brussel_smart_crosstown_1.jpg
.
http://static.autoblog.nl/images/brussel_smart_crosstown_2.jpg
Hahaha, grapjas! Het lijkt wel een samengeperste Multipla!
autoliefhebber
@autoblogger, ik koop een hoogtezon voor haar en dan komt het weer goed. @Sacha dit lijkt een omgebouwde Smart aan het middenstuk te zien en dan nog erger.
Smart Crosstown om precies te zijn.
autoliefhebber
Vreeeselijk, ze proberen een Smart om te bouwen tot die lada.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).