Achteruitrijcamera in je achteruitkijkspiegel

Auteur: , 3 Reacties

Kijk dit is nu echt handig. Tijdens het achteruitrijden ben je altijd aan het loeren of je niks zal raken. Sommige auto hebben PDC (park distance control), maar als je dat niet hebt is dit misschien een alternatief. In de speciale achteruitkijkspiegel is een 3.5" display opgenomen waarop beelden worden getoond van de camera die in de achterbumper moet worden gebouwd. Zo kan je bij het achteruitrijden niet alleen in je acheruitkijkspiegel kijken, maar ook de beelden van de achteruitrijcamera bekijken, zodat je niet door de achterruit hoeft te loeren.


Het enige praktische probleempje is dat mijn voorruit vol aan het raken is: naast de achteruitkijkspiegel met bluetooth carkit hangt een achteruitkijkspiegel met TFT scherm om DVD´s te kijken en ook de Tomtom heeft een plekje nodig. Gelukkig weet ik de weg in Den Haag dus de Tomtom kan daar in de tas blijven (via foursprung.com).3 reacties

Sir Smokalot
Da’s niks voor mij, ik vertrouw meer op mijn eigen ogen dan op een bumpercamera, dus ik zou toch altijd nog over mijn schouder kijken. Dit is wel ideaal voor de bussen van mijn werk, want ik heb er eerlijk gezegd nog altijd een beetje een hekel aan om alleen op mijn buitenspiegels te rijden….

Dit is wel ideaal vor SUV-rijders die anders hun peuter op de oprijlaan zouden pletten.
Bwa een camera kun je wel vertrouwen he. Die biepbiep of die lichtjes kun je niet volledig vertrouwen
Heb nu eindelijk eentje…. Geen problemen meer met het achteruitrijden en de kwaliteit is gelukkig tegenwoordig ook goed. Heb een systeempje van vanzwitserland.nl
aardige lui en een snelle service…een leuke tip
succes!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).