Achtervolging van BMW 3-serie op video

Auteur: , 7 Reacties

CNN heeft een mooie achtervolging van het nieuwe model BMW 3-serie (E90) op video gezet. De gloednieuwe BMW was urenlang de politie te snel af op de snelwegen rond Houston.

De achtervolging eindigde toen de bestuurder tegen het verkeer in reed en daarbij in botsing kwam met een tegenligger. De dame in de Chrysler die geramd werd, was “not amused” en probeerde het raam van de BMW in te slaan om de bestuurder te pakken te krijgen. De vrouw was nogal pissig omdat haar baby op de achterbank zat. Zowel de vrouw als de baby zijn ter observatie naar het ziekenhuis vervoerd, terwijl de bestuurder van de Chrysler wel gestrekt in een ambulance werd afgevoerd. De BMW brokkenpiloot had niks, maar is uiteraard wel gearresteerd.7 reacties

Daar zijn die bmw s goed voor…echt voor het raggen alleen!
En dan stuk maken, whahaha
Sir Smokalot
Lekkere dumbass met zijn pick-up zeg, hij rijdt bijna achterop een andere auto. Fucking cowboys….
Strakke actie van die vrouw, volgens mij mag die dief van geluk spreken dat de politie er vlot bij was, anders had ze ongetwijfeld zijn ogen uit zijn kop gekrabd :-)
Ik heb wel medelijden met de politie in de VS, omdat er altijd wel een camera(helikopter) in de buurt is, dus ze kunnen nooit eens iemand goed Rodney King’en…
MOoi he, dat die kerel gewoon kan uitstappen, weer een mooi bewijsje hoe ver de techniek al is :-)
Snap toch wel niet waarom hij moest spook rijden, of doe dat dan maar rij dan toch wat rustiger. Enkel de helikopter volgde nog, hij had net een voorsprong.
jah die kerel kon wel rijden maar wat wilje ook in je dikke bmw:D k zou het ook ronduit prachtig vinden om daar keihard achteraan te knallen en al helemaal in een duitse politie porsche of een politie corvette ofzo(soms als mensen te snel zijn komen er agenten in hun prive auto meehelpen) ik denk dat als ik ooit nog eens schijt aan de rest van de wereld heb ik een dikke bak neem en me zo kapot rijd. Goede keuze’s zijn mitsi bishi lancer 8 met 400 pk 3.5 naar hondert betaalbaar en met een top van 280 sneller als de politie. de m5 erg duur en snel. Een porsche cayenne turbo een soort van 911 die je liever uit de weg gaat:P of alsje helemaal lijp bent koop je een honda atom ariel racer.

k vond die kerel trouwens idd dom bezig ofje bent aan het auhoeren ofje wil doodt maar als je de politie kwijt wil zijn er echt wel betere manieren. 1 zorg dat je de politie op de weg kwijtraakt 2 onderzoek wat de beste plek is om de politie helicopter te verneuken een tunnel (geen bos nightvision is onverbiddenlijk). of rij zo ontieglijk snel ergens over de 300 en zorg dat de helicopter niet snel genoeg is. en 3 zorg dan datje als de fuck ergens wegsneakt want politie is binnen enkele seconden terplaatse. Allemaal erg onwaarscheinlijk wees ook zeker van de tankinhoud want al isje sportwagen nog zo snel de lege tank achterhaald em wel. ik geef de beste kansen aan het verneuken van de heli door tankinhoud of het tricken door te verdwijnen in een winkelcentrum. Politie helicopters worden trouwens ook afgewisselt dus de kans datje dat ding ontloopt is klein. Misschien datje naar het vliegveld kunt omdat daar toestemming nodig is om met een helicopter rond te vliegen.

Mja stel ik ben in amerika en ik zie daar een dikke bmw wegknallen politie is te langzaam ik kan hem misschien klemrijden in mijn mustang word de schade aan mijn auto dan vergoed want ik ben dan wel mijn auto kwijt maar heb de politie geholpen. Iemand meer kennis hierover?:P

ps: wou nog ff kwijt dat dit mijn favoriete autoblog is. lekker compact en interessant, en weet nu ook waar ik top gear voor opme ipod kan downen:D
Jongen, jij hebt duidelijk veel te veel films gekeken, of eigenlijk: één film. Al je opmerkingen komen regelrecht uit gone in 60 seconds. Realiteit ho maar. Droom lekker verder, slaap nog een paar jaar veilig in je bedje tot je 18 bent, haal dan je rijbewijs en begin met een suzuki alto als eerste auto. Een BMW valt nog lang niet binnen jouw budget.
mooi man . blijkt maar weer dat bmw’s goed zijn :D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).