Honda Civic Dominator: 300pk

Auteur: , 16 Reacties


De nieuwe Honda Civic ziet er gelikt uit en kreeg direct al veel aandacht van tuners, op de SEMA in LA stonden zelfs negentien verschillende getunede Civics. De Japanse tuner Mugen staat nu op de Tokyo autoshow met een zeer interessante variant van de Civic. Deze Mugen Civic Dominator heeft een 2,0 liter VTEC met supercharger onder de motorkap liggen en is goed voor 300pk.

Zowel interieur als exterieur ziet er strak uit, zie onderstaande afbeeldingen of kijk op mugen-power.com (via autoblog.it).

Honda Civic Mugen power
Honda Civic Mugen power achterkant
Honda Civic Mugen power voorkant
Honda Civic Mugen power interieur16 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Wat is dat voor styling dat op het rubber van de wielen zit?
maar tis wel het oude model…
best een sportieve sedan! Beter dan die 5 deurs, die lijkt meer op een ruimteschip. Niet echt fraai, wel erg modern
Ziet er uit als een Holkswagen (voorlichten, mistlichten, uitlaten, ronde achterlichten).
300pk op de voorwielen? Daar lezen we nog meer over bij de overlijdensberichten lijkt me.
Nou ja, bring on de 1.4 civicjes van moeder met ‘dominator vtec mugen’ logos.
die 300pk komt toch pas vrij bij 8000 toeren dus dat moet met het op de weg krijgen wel een stuk schelen. Koppel is niet al te hoog bij Honda’s, al zit hier natuurlijk wel een turbo op….
Een compressor zelfs, die begint al koppel toe te voegen van onderaan de toerentallen. Vreemd eigenlijk, Honda was tot nu toe vooral bezig met atmosfersiche motoren.
De Civic Dominator is volgens mij gebaseerd op de Civic sedan, deze wordt alleen in Japan geleverd… De “gewone” Civic ziet er een stuk beter (en futuristischer) uit.
Volgens mij is deze ook gewoon in de VS nieuw te krijgen
Vet karretje(h)
lekker snel karretje of niet! past wel voor dit jaar in de F1,want Honda gaat dit jaar winnen. aldus, maar wanneer komt er weer is een nieuwe prelude pff
Men denkt ook altijd dat veel pks op de voorwielen zo’n probleem is.. Denk je dat RWD dan zo’n groot wonder is? Als’t fout gaat, dan gaat ’t fout.. Mugen weet wel wat ze doen. Er zit ook nog een flinke LSD op dus valt wel mee hoor..
Honda 4 life
Deze wagen lijkt van de zijkant wel op een DTM wagen ,, wel lijp karretje ,, want die hybride wagens zijn niet snel genoeg duzz,, vind ik dit wel een leuke oplossing .
het is een vet karretje maar geloof me mugen sport weten wel wat ze doen helaas is deze niet in nl te verkrijgen jah import owjah supercharcher ik hoorde iemand met ze turbo je kan het zeker zo niet vergelijken bekijk eens op de site het blok van deze auto het is geen turbo vtec en turbo samen is een vloek voor honda
@EvilJoker:

Probeer in het vervolg een tekens zoals deze: . , ! ? …
Bedankt!

En Turbo heeft last van een Turbo “gat” en de Supercharger (of zelfs compressor) heeft daar geen last van.
@ heidekonijn,
sinds wanneer is voorwielaandrijving gevaarlijker als achterwielaandrijving? In de bochten is voorwielaandrijving zelfs stabieler dan achterwielaandrijving. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat ge minder snel vertrekt op sprints. voor de rest zie ik echt geen nadelen.
dits toch niet het oude model? :S

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).