Upgrade je Rolls-Royce naar een Phantom

Auteur: , 3 Reacties

Sommige Mercedes rijders hadden het al ontdekt, met wat polyester en een hoop tijd, rijd je weer in het laatste model. Nu kunnen ook Rolls Royce en Bentley eigenaren hetzelfde pad bewandelen. Heb je nog ergens een niet meer zo hippe Silver Spirit, Silver Spur of Bentley Turbo R, Brooklands of Mulsanne staan? Voor slechts 24.888,88 dollar kun je een upgrade naar een Phantom kopen.


Een Amerikaans bedrijf levert het complete pakket en voor een aantal lousy dollars extra bouwen ze je Rolls nog om ook. Helemaal 100% Phantom wordt je Roller niet, maar van een afstand of voor een leek lijkt het echt genoeg. De kit bestaat uit andere bumpers, achterklep, achterruit, grille, dakpaneel, portieren en zijschermen. Wel je raam tinten, want in het interieur verandert er niets.

Het is al wat ouder nieuws. Autotelegraaf heeft het echter nieuw leven ingeblazen door even flink te rippen, daarom hier geen link;)3 reacties

Kansloos!
Als je zo ontzettend graag een Phantom wil hebben heb je wel een soort probleem denk ik. Afgezien daarvan vind ik ’t idee wel geinig… er is ook een bedrijf wat van je oude Mercedes een nieuw uitziende maakt…
Dit is echt voor heel zielige wannabe’s. Pathetic, zoals Jeremy Clarkson zou zeggen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).