BMW S6 door AC Schnitzer

Auteur: , 19 Reacties


We kennen de AC Schnitzer Tension Concept die afgelopen jaar op de IAA te zien was, deze keer heeft ACS de V10 met rust gelaten en bieden ze een soort styling-set voor de M6. De aerodynamische kit van de ACS5 Sport, behalve de achterspoiler, is ook gebruikt voor deze ACS6 Sport. Het bestaat oa uit carbon front flippers en chroom op de grille voor, waardoor de BMW M6 volgens AC Schnitzer een retro look krijgt.


Verder is er een nieuwe uitlaat opgezet, “Sports Trim”, om de M6 een wat sterker geluid te geven en uiteraard om de looks wat op te frissen. Verder staat de wagen 25mm lager en heeft nieuwe vering gekregen. Ook is aan de velgen de nodige aandacht besteed, het lichtmetaal heeft een speciale bi-colour afwerking (deels gepolijst, deels geverfd). De wielen zijn beschikbaar in 20″ met maten 245/35 R 20 voor en 285/30 R 20 achter.19 reacties

heidekonijn
Het origineel ziet er uit als een baars, dit is heeft meer iets van een rolschaats met visdesign.
De voorkant vind ik best vet! Achterkantje wat minder..
Ik vind het wel geslaagd, op die vreselijke strijkplank op de achterkant na. Was er maar iemand die een nieuwe achterklep voor dit ding zou ontwerpen, als je die ‘lip’ er even afdenkt en de klep af zou laten lopen, gaat hij bedriegelijk veel op een 911 lijken maar dan dikker.
zonder achterspoiler heeft het ding waarschijnlijk teveel “High speed lift” dus dat kan niet zomaar veranderd worden. Eigenlijk vind ik alleen het lager leggen en deze velgen cool, voor de rest, laat maar zitten al dat plastic (bij vrouwen denk ik er net zo over trouwens ;-) )
kan het nog opvallender.. 8-S
Ik weet niet hoor, maar het origineel is al zo goed als perfect. Over aandacht zul je niet te klagen hebben. Al die Tupperware maakt het m.i. zwaar over the top. Doe mij het origineel maar. In de originele kleur graag:

http://www.autointell-news.com/european_companies/BMW/bmw-6-series-m6-05/bmw-m6-front-bridge-300-213.jpg
Ben geen BWM-fan en het laatste dat ik graag doe is Sacha gelijk geven ;-) maar toch, goed punt!
Ik ben ook zeker geen BMW fan. Kun je nagaan wat een top-auto dit is.
Al 8 reacties en niemand ziet die grote fout :-)
Het is wel allebei duits maar BMW en een Audi samenvoegen…
misschien komt er bij audi dan wel een M6 als BMW deze S6 heeft ;-)
Erg scherp Jan… over de M6: ik kan het met Sacha eens zijn… laat al je plastic maar thuis!
BMW M6 is de enige BMW die er uitdagend uitziet en mooi is.
Voor de rest ben ik dan uitgekeken bij BMW.
Alleen jammer dat er geen 660i v12 is gekomen….
Ze zouden een hoge afzet behalen in de States en de verre Oosten
bmw liefhebber
wow!!!
werelds deze auto!!!!
echt super cool…..;);)
ook mooie velgen 20 inch!!
Ze zoude mij hier moete aanneme voor typfouten, ben precies altijd de enige die ze opmerkt.
@Jan het is geen typfout, dit is de S6 (Schnitzer 6), oftewel de ACS6…
En “moete” en “aanneme” eindigen beiden op een “n” ;)
Da’s Bels autoblogger.
Dat dacht ik al.
Strak design en mooie spoiler set van schnitzer. Is die al leverbaar? Zoja wat is de levertijd dan op deze auto?
Sir Smokalot
Afgezien van de velgen die dit jaar waarschijnlijk de ugly-awards gaan winnen is deze auto wel aardig, alleen lang niet zo extreem als het model dat op de IAA stond ( http://www.autoblog.nl/archive/2005/09/14/bmw_m6_ac_schnitzer_op_de_iaa#bladiebla-0601280232 ). Je ziet dat ze hetzelfde uitlaatsysteem gebruikt hebben, maar dat was ook wel te verwachten.
Toch ga ik met Sacha mee, doe mij het origineel maar (al was het alleen maar om de velgen)!
MILJAAR wat een beest

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).