Corvette Z06 door Geiger: zonde!

Auteur: , 10 Reacties


De Corvette Z06 is al de snelste en krachtigste Corvette uit de geschiedenis en tevens de krachtigste productie-auto die General Motors ooit gemaakt heeft, maar toch wil Duitse tuner Geiger meer...

We kennen Geiger oa van de snelle Hummers en ook nu hebben ze hun best gedaan. De standaard 512pk van de Corvette zorgt voor een sprintje van 3,9 seconden en een top van 319 km/u. Na een lijst met aanpassingen wist Geiger deze getallen marginaal op te krikken naar 542pk, 3,7 seconden en 327 km/u.

Ik vraag me af wat het nut hier nog van is, want de relatieve winst kan volgens mij nooit op tegen de absolute kosten. Het is hier puur de sport om toch net wat meer vermogen uit een auto te halen die al behoorlijk optimaal presteert.

Op deze manier vind ik het zonde van de inspanningen en kosten: zonde! Wanneer je kijkt naar een BMW 1-serie met 450 pk (om maar een voorbeeld te noemen), kijk dan kunnen we praten!

Meer foto’s van de Corvette Z06 op americancarfans.com.10 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Ze hadden er meer eruit kunnen halen, maar kozen liever voor een atmosferisch motor…(Sukkels)
ze kun er makelijk meer uit halen, uit zo eenm dikke motor, maar volgens mij zijn ze een beedje lui:-P
Jan-Jaap-Karel-Kees
DOODZONDE!!
BLIJF VAN ONZE SUPERCARS AF!!!
beetje een watje die testrijder. Dat tweede stuk in de rode auto ziet er zo traag uit dat ik dat waarschijnlijk ook nog wel kan bijhouden met zo’n vette.
Onze supercars?? Ohja… daar staat mijn Murciélago! :-)
Lingenfelter heeft al een tijdje geleden de Corvette C5 en C6 zoverre ik weet al eens getuned. Die heeft veel meer vermogen. Die heeft er 1000 pk van gemaakt en voor 40.000 dollar fiksen ze jou Corvette ook. Ze tune ook Viper maar hun voorkeur gaat uit naar Corvette. Maar ja het is wel meer als 40.000 dollar het vervoer naar Amerika moet er ook nog bij opgetelt worden.
Even een flinke correctie: Geiger Cars is van oudsher (jaren 80) al bekend van de (absurd) dikke en snelle corvette’s. Naderhand zijn de Hummers gekomen.
ZwerverRoodbaard
Wat doodzonde :S Dit is toch juist goed :) Zo krijg je nog meer pktjes voor je geld. En wat is er nou drastisch aan veranderd ik zie nog steeds dezelfde Z06 maar met andere velgjes :P
hoe maak je een auto lelijk (ZO DUS!!!!!!!!!!!!!)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).