Lamborghini SUV komt!

Auteur: , 23 Reacties

We hadden vorig jaar april al een artikel over de Lamborghini LM00X, de Lamborghini SUV die het vervolg moet worden op de rugged LM002 (zie afbeelding hierboven). Volgens de laatste editie van AutoExpress zou Lamborghini de komst van een SUV nu bevestigd hebben! AutoExpress kreeg onlangs nog gelijk in verband met de onthulling van de Miura dus dit lijkt me een redelijk goede bron...

Lamborghini SUV impressie
We ook al eerder een post over het feit dat Lamborghini met drie nieuwe modellen zou komen. Maar AutoTelegraaf publiceerde laatst nog een interview met CEO Stephan Winkelmann en schreef toen dat er geen plannen waren voor een Lamborghini SUV en/of GT 2+2 (de Espada). Het kan dus snel gaan, want Winkelmann vertelde AutoExpress iets heel anders: “There is more need for an SUV, and parent firm Audi produces the Q7, so for me, this is a better option than a 2+2. I would like to do more, but we are a small company and can’t build all the models we want at once.

De oprichter van het Italiaanse merk, Ferrucio Lamborghini, begon ooit met het maken van tractoren. Na een rijke historie van supercars lijkt het dus dat Lambo weer terug gaat naar zn roots (via germancarblog.com).23 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Ze hebben teveel naar Star Wars gekeken volgens mij
ECHT LELIJK!!!!
gave bak
Ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, dat weet ik wel, maar ik geloof dat ik nog niet helemaal klaar ben voor dit spacy uiterlijk…
Doe mij maar dan de cayenne turbo s.
Ik geloof dat het op een platform van de Touareg moet komen met een Lambo V10 of V12. Toch een best lekker recept. Het is niet wat ik zou willen en ik ben het niet eens met Lamborghini, maar ik kan het wel begrijpen. Als je als sjeik een jeep wil koop je een stuk of tien Range Rover sports voor je gevolg. Maar dan moet je zelf toch wel iets exclusievers hebben. Nu is het wachten op Spyker. Of zij hun Oosterse inversteerders snel een SUV kunnen geven met hun ontwerpproblemen.
Nou het kan dan wel een Lambo zijn, maar ik kan niet zeggen dat hem mooi vind. Veel te futuristisch. Een SUV moet lomp of sportief zijn. Bijvoorbeeld de H2(lomp) en de Cayenne(sportief). Maar deze Lambo heeft niks weg van allebei. Conclusie: deze bak is zo lelijk dat hij verboden zou moeten worden.
die eerste lijkt op een cadillac vind ik
Die tweede ziet er op die spiegels na wel bruut uit :P
Ik moet bijna huilen…. en ik blijf volhouden dat SUV’s geen echte auto’s zijn!! Er is trouwens ook weinig Lambo aan… VAG moet meer winst uit het merk halen, dan maar weer een SUV! jammer
Wat een klote auto’s. Dit haalt de reputatie van porche omlaag.
ik sla mijn kop liever kapot op de stoeprand dan dat ik in zo’n lelijke bak moest rondrijden. Geef mij maar een lada als ik moest kiezen.

Wat een merk verprutsing, zelfde verhaal voor ferrari suv, wat een sukkels
Dudes, snap dan dat dit computer tekeningen zijn, artist impressions. Oftewel de persoon die dit getekend heeft d8 dat het er ongeveer zo uit zou kunnen zien, en ik denk dat hij er heel erg naast zit.
afschruwelijk!,,en ze proberen allemaal range rover na te maken.
de ontwerpen moet wel iets teveel in de cofeeshop hebben gezeten
Geef mij maar de oude
vincent je hebt gelijk die auto moet naar de klote die maserati dsuv is nog mooier
Doe mij toch nog maar een jaartje die x 5 en volgend jaar de nieuwe
Jurren Albers
Vincent schrijft,

2 February 2006 om 9:38
Wat een klote auto’s. Dit haalt de reputatie van porche omlaag.
———————-

??? Porsche??? dit is nog altijd een lamborghini :S
Wat een lego auto zeg
Hmmm,

scherpe lijnen op het front, maar rondingen op de flanken! Nee, ik loop er niet warm voor!
Hij is overdreven tenslotte ga je toch niet met zo’n auto op de weg rijden.

Geef mij maar de porsche cayenne turbo s
wauw! alleen die spiegels zijn een beetje sonde van het ontwerp
De laatste lijkt op een combinatie van een Audi Q7 en een porsche cayenne.
Het enige verschil is dat een Porsche Cayenne mooier is en een Audi 7Q lelijker.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).