Alleen voor Ford…

Auteur: , 3 Reacties

Vanaf 1 februari wordt het parkeerterrein bij de Ford fabriek in Dearborn weer wat leger. Sowieso gaat Ford reorganiseren, waarbij 30.000 banen verloren gaan tot 2012, maar er zijn ook nieuwe regels op het parkeerterrein. Vanaf dan mogen alleen nog Ford's daar worden geparkeerd of auto's die door zusterbedrijven worden gebouwd.

Zoals Leftlane news raak stelt: met een Aston Martin kom je het terrein nog wel op, maar Bentley eigenaren worden vriendelijk verzocht elders te parkeren. Dan doen ze het bij Fiat toch aardiger, daar is een parkeerplaats waar alleen vrouwen mogen parkeren….3 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Ik wil niet overkomen als een mierenneuker, maar het is me al eerder opgevallen; zowiezo is geen correct Nederlands; sowieso echter wel.
Wouter (autoblog)
klopt! heb het aangepast…
nu, anno 2012 (6 jaar later) is aston niet meer van ford, mogen die dan nog wel daar parkeren, of word daar een uitzondering op gemaakt.

p.s. “woman car park only”? I like that crazy american shit!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).