Video Bonanza: Mercedes AMG

Auteur: , 28 Reacties

Mensen spreken me er geregeld op staat over aan: "Wanneer plaatsen jullie eens wat Mercedes video's?". Mercedes heeft zo zijn 'kwaliteiten', maar is het cool er in te rijden? Niet zonder meer, maar het kan wel. Hierbij een voorzetje van de modellen waar je je volgens ons veilig in kunt vertonen. Toevalligerwijs zijn het allemaal AMG's. Of is het niet helemaal toevallig? Klik verder voor een middagje video-plezier.


Top Gear: SL55
In deze video zien we hoe een trotse Jeremy voorzichtig zijn 500Pk SL55 toont. Na de voordelen uitvoerig besproken te hebben demonstreert ie toch nog even het verborgen potentieel.


Fifth Gear: SL55 vs. SLK55 shootout
Vicky Butler-Henderson wordt helemaal opgewonden van de grote, en wat minder opgewonden van de kleine cabrio. Rest ons de vraag: Worden wij opgewonden van Vicky?


Tuning TV: SL55 vs. Carlsson SL55 RS
De duitse vrienden van D:SF tonen in deel 1 en deel 2 van deze reportage hoe je een SL55 toch nog beter kan maken dan dat dat ie al is m.b.v. de tovenarij van Carlsson. Indien je budget onbeperkt is natuurlijk.

Deel 1


Deel2


Top Gear: CLS55
Bij de test van de CLS, de meest spraakmakende verschijning sinds de Fiat Multipla, kunnen ze natuurlijk niet af met de vertegenwoordigers versie. AMG biedt uitkomst.


Top Gear: G55
Kan een oer-SUV eigenlijk nog wel in de tijden van hybride- en Porsche SUV’s? Jazeker, als ie maar van Mercedes is en opgeleukt door AMG: “The coolest car in the world“, aldus Hamster.


Top Gear: SLR
In deze twee delen zien we de introductie van de SLR in Zuid-Africa, en de test op het Top Gear circuit. Er mankeert vanalles aan de auto, maar toch ook weer niet. Ik wil er wel eentje. Zilvergrijs graag.

Deel 1


Deel 2


Tuning TV: Carlsson CLK55 RS
Niet genoeg geld om een AMG CLK DTM te kopen? Geen probleem, Carlsson doet zijn best om een circuit auto voor het volk te maken, inclusief extra-grote taartschep.


Top Gear: SLK55 vs. Porsche Boxter
Hoe vergelijk je op een eerlijke manier twee dameskappers-auto’s? Precies, door de commando’s erop te laten schieten: Degene met de meeste (virtuele) kogelgaten verliest.


Tuning TV: SLK55
De duitsers hebben ook wat te zeggen over de SLK55. Op z’n duits. Zelden zagen we een saaiere review: Zet de ideale duitse schoonzoon achter het stuur, en presto. Gelukkig is de auto wel onderhoudend.


Top Gear: CL65
Wat moet een mens met 1.000Nm koppel in z’n auto? Tenzij het een vrachtauto is niet zoveel. Hoewel, je kunt natuurlijk een potje gaan touwtrekken met het kampioenen-team-touwtrekken.


Top Gear: E55 vs. M5 vs. RS6 vs. S-type R
Jeremy vergelijkt de natte dromen van de zakelijke rijder.28 reacties

Heel mooie filmpjes hoor! Goede kwaliteit. Mag ik vragen van welke site je ze hebt?
Klik maar op het filmpje als ie speelt, dan kom je er terecht.
en hoe je ze in MM 8 hebt gekregen?
MM 8?
’n heme!se topic (h)Meer ! Meer ! Meer !
Prima clips ! In de laatste series Top Gear werd ook nog een test getoont van de CLS55, die ik gemist heb… Valt die nog ergens te vinden?
CLS = 5e filmpje van boven.
OK. Even niet opgelet…
Kunnen jullie ook filmpjes van andere merken er ook opzetten? van Subaru bv, misschien hebben jullie er nog die ik ni heb.
beste pagina die ik tot nu toe ben tegengekomen op deze site!

zegt dat genoeg?
sasha, MM8=Macromedia 8, maar ik heb het al gezien: youtube bakt zit zelf. Handig.
Sacha, zeer volledig overzicht, netjes!
Die van Tuning TV kende ik nog niet, leuke filmpjes maar jammer van het Duits.
die van de cls is cool
!¿!Mats!¿!
als hij remt met die CLS! :P
Ook brabus filmpjes?
Er zijn niet zoveel Brabus filmpjes. Maar hier is er één:
.
Brabus CLS Rocket: http://www.youtube.com/?v=P8HUGt77x50
Maar toch, de mooiste amg blijft toch de g 55 amg. Ik vind het gewoon zo fantastisch dat ze gewoon van een oude blokhut zo’n “mean machine” hebben gemaakt…
Er is ook een G 65 BRABUS met V12
@Sacha
Cls Brabus 730 pk, 4.0 sec/100 Tegenover de 2200 kilo dat ie weegt, dan kom je op ongeveer 350 pk/1000 kg wat heel veel is…
Alleen jammer dat ie 4 ton euro kost:-(
Ex. BPM!
@ milliy
G55 v8 kompressor is inderdaad een prachtig power SUV
Lekker oldskool maar toch met de modernste technieken
@ Sacha
Ex BPM!!!!!???!!??

Wel duur man, maar waar luxe en prestaties zijn hangt een dure prijskaartje aan.

Lijkt net een Maybach Junior
Rolf wouters heeft een keer eens een programma gehad waar hij reed in een mercedes 300 sl(weet niet zeker of het een 300sl was). En daarbij had hij ook nog zo’n mercedes bus met zo’n grote ster er voor op. Heeft toevallig daar niemand filmpje’s of foto’s van? Want ik vind hier namelijk nergens meer iets van….
silasse mansini
wat een power die brabus iemand nog filmpjes erover??
hey, ik heb zelf een sl55 amg en ik wou vragen als jullie nog andere filmpjes hebben over amg want ik intreseer mij erin danku !
je moet naar deze website gaan http://video.google.com/videosearch?q=top+gear

top gear RULES
ze zijn niet meer viewable!
Hoi
Ik kan dat filmpje nergens meer vinden waar ze gaan touwtrekken met de CL65.
Zou iemand die mij kunnen doorsturen of vertellen waar ik hem nog kan vinden.
Bedankt
Danny

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).