Alfa 159 Sportwagon officiële images

Auteur: , 10 Reacties


Naast de officiële images van de Alfa Brera zijn zojuist ook de definitieve lijnen van de Alfa 159 SportWagon duidelijk geworden.(via autoblog.it)10 reacties

erg strakke auto met die aflopende daklijn/ramen.
Ziet er érg goed uit op deze officiële “images”. Op de spionagebeelden kwam ‘ie een stuk plomper over.
Goeie smoes om kinderen te nemen :)
O ja en een hond!
De afstand van bumper tot bumper meet 4,66 meter, waarmee hij even lang is als de sedan… Alfa levert de 159 Sportwagon bij de verkoopstart met alleen direct ingespoten motoren, waaronder drie benzineblokken. Het gamma bestaat uit een 1.9 met 160 pk, een 2.2 met 185 pk en een 3.2 V6 benzine, alsmede de diesels 120 en 150 pk 1.9 viercilinders en 200 pk 2.4 vijfpitter (autotelegraaf).
Je wilt toch absoluut geen hond hebben te stinken in zo’n mooie wagen ;)
Reed laatst achter de 159 sedan. Die ziet er van achter al heel mooi dik en indrukwekkend uit. Op de foto’s ziet deze station er al schitterend uit. Ben benieuwd naar de versie in het echt.
echt mooie lijn!prachtige wagen!stoere en sportieve look. :-)
Als je de 156 en 159 naast elkaar zet lijkt de sportwagon minder veranderd dan de sedan. Apart! Mooie wagen, jammer van de deurklink op de achterdeuren, dat maakte de 156 toch nog net ff meer “anders”.
Mooie lijn maar geen spektakel en weer net jammer van die zijspiegels. Hoop trouwens dat ze de ‘cockpit’ niet net zo chaotisch hebben gemaakt als in de sedan – maar zal wel.

Vind persoonlijk de 156 (zowel sedan als sportwagen) net meer die ‘bite’ hebben waar Den Alfa’s bekend om zijn.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).