Wald bodykit voor Mercedes CLS

Auteur: , 14 Reacties


Laatst zag ik op de maasboulevard in Rotterdam een erg strakke gitzwarte CLS rijden; zwarte velgen, zwarte grille en uiteraard geblindeerde ramen. Denk niet dat het deze bodykit van Wald was, maar hij lijkt er verdomd veel op!

Mercedes CLS Wald bodykit achter
Persoonlijk vind ik deze styling een stuk beter dan al dat gedoe met chroom (neem bv de Asma velgen) maar het wordt op deze manier natuurlijk wel een enorme patserbak.

De kit van Wald bestaat onder andere uit nieuwe voor- en achterspoiler, sideskirts, ventilatie/luchthappers aan de zijkant en de zwarte Wald wielen.

Voor meer info kun je kijken op wald.co.jp (via emercedesbenz.com).14 reacties

Kap nou man! De eerste mooie Merc die ik in 30 jaar zie en dan doen ze er dit mee…. die lijnen, die koplampen, de kont, een vleugje Jaguar, een snufje sportwagen, een bak agressie en een winkelwagen vol stijl en klasse… dat is de spanning die deze wagen mij kippevel geeft… als je nu de stijl en klasse eraf stript (zoals hierboven) wordt het weer een ordinaire tweedehands Merc. waar heel de achterbuurt in rijdt….. gevangenisstraf is op z’n plaats hier!
Ziet er erg slick uit. Ik hou wel van helemaal zwart met een paar chroom accenten. De velgen vind ik niet zo mooi trouwens. Ik had liever meer spaken gezien. De luchthapper had er ook niet opgehoeven trouwens.
Het had mss ook wel iets gehad moest hij helemaal zwart zijn zonder chroom en de achterlichten zwart getint.
Hou het liever op ////AMG en Brabus styling.
Die zien er gewoon te gek uit
100% met Parcival eens (Y)
Wat een vet bakkie zeg! helaas heb ik nog niet genoeg geld gespaard om em te kopen… Het enige wat ik zou doen is de grille vervangen door een grille zonder logo, en eveneens alle dingetjes die verwijzen naar (het type) mercedes.
WAt een ordinaire Amsterdam West cruiser is dit he! Hoef niet uit te leggen welke delen van de bevolking hierin rijden. En dat ie gespot wordt in Rotterdam verbaast me al helemaal niks. Raampjes open met keiharde Sean Paul eruit..
Wat is daar mis mee?
veel mooier dan die bling bling die ik zo overdreven vind
maar de velgen lijken ergens op die van een ford gt
@ David Oyens

Wat is daar mis mee?
Bepaalde delen van de bevolking?
Raampjes open met Sean Paul?

Hou die domme opmerkingen bij je..
de opmerkingen van David waren ehm… niet politiek correct. Aan de andere kant…. ik zie deze h*****sloep nog niet direct op de parkeerplek van de CEO of CFO van een bank, lol
moet me ondanks de ietwat politiek incorrecte bewoording van david, me wel aansluiten bij de mening dat mercedes door deze body-kit niet op een hoger podium komt te staan. Nu is mercedes al jaren niet meer de exclusieve zaken auto, maar in deze vorm zal ik er niet in gezien worden. wat een ordinaire bak!!!
Al kan ik nog enige sympathie opbrengen voor de mensen die dit”vet”vinden
Samsam; opmerkingen zijn pas dom als ze op onwaarheden gebaseerd zijn, wat hier in casu niet het geval is. Misschien ten dele; die mensen die deze voiture ambieren kunnen hem meestal pas kopen als deze 5 jaar of ouder is. Of ze moeten over uit criminele verhandelingen afkomstig vermogen beschikken. Maar dit soort auto’s zijn bij dat soort figuren vast niet int trek, toch Samsam? Wie is er nu dom?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).