Volkswagen Beetle SUV concept

Auteur: , 7 Reacties


De Volkswagen Beetle is nog niet dood. Persoonlijk ben ik geen ontzettende fan van retro-auto's zoals bijvoorbeeld ook de Chyrsler PT Cruiser. Let bygones be bygones! Ingenieurs van het ontwerpbureau Edag Biwak denken daar toch anders over, want naar verluidt zullen die in Genève het publiek verassen met een SUV concept van de Beetle...

Bij Edag hebben ze geprobeerd om de ronde vormen van de Volkswagen New Beetle door te zetten in een stationwagen (vergelijkbaar met wat ze bij de solstice deden). Ook staat de auto hoger op zijn wielen, wat hem het uiterlijk van een SUV geeft. Volgens Edag kan de auto dienst doen bij verschillende vrijetijdsbestedingen of kan dienen als bedrijfsauto. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door de grunge uit de vroege jaren ´90.7 reacties

geen echte foto`s
Gaat dit de opvolger worden van de in de 2de W.O. gebruikte Kübelwagen!? http://www.olive-drab.com/idphoto/id_photos_kubelwagen.php3
lelijk!
Bangelijk, deze wil ik wel is in het echt zien. Ik vond die Beetle Dune ook al zo bangelijk. De New Beetle is eigenlijk de enige leuke remake en de Mini Cooper S ook wel wat omdat die nu van BMW is.
Bangelijk? Is dat een kruising tussen Chris Bangle en lelijk? (ik ken het woord niet)
ik vind hem wel ok

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).