Spyshot Volvo C30

Auteur: , 11 Reacties

Van de Volvo C30 circuleert al aardig wat fotomateriaal en nu is een prototype betrapt bij de Poolcirkel. Daar voeren de meeste fabrikanten hun koudweer testen uit, om zo onder extreme omstandigheden de auto te beproeven.

Alhoewel het prototype hevig gecamoufleerd is, vallen mij er toch wat details op. De concept car van de C30 op de Detroit autoshow werd getoond zag er “funky” uit. Het uiteindelijke productiemodel van de C30 lijkt veel braver te worden, zo de koplampen lijken van de S40 afkomstig te zijn en ook de heftige spoilerset in afwijkende kleur is verdwenen.

Bekijk de foto’s op MPH Online.11 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Volvo blijft klassiek…was te verwachten.
Inderdaad, het blijft Volvo he!
Eerste wat ik dacht toen ik deze brik zag was……. een politie auto. Deze gaat zeker bij het “korps” een succes worden :P
Ik geloof dat het nog wel mee valt, kijk maar een goed naar het proto type de koplampen zijn bijna het zelfde, wat maakt het eigelijk uit, kijk maar een goed naar deze foto’s volgens mij heet hij twee uitlaten dat geeft al aan dat hij sportief is
VOLVO IS GEWOON VOL VAN ELENDE HOE DURFEN ZE ER IN TE RIJDEN IK ZOU ME heel DIEP SCHAMEN. JE MOET GEWOON EEN MERCEDES KOPEN DAN HEB JE STIJL.
ne geen merc maar bmw
hahahaha stijl in een mercedes?

jij snapt er echt geen hout van, er rijden maar 3 soorten mensen in mercedes

1. dealers/papi’s/loverboy’s
2. taxichauffeurs
3. saaiie mensen

echt he
Vinie, hoe kom je erbij dat je stijl hebt wanneer je in een Mercedes rijdt? Iedereen weet toch al jaren dat alleen bouwvakkers daarin rijden? Echte mensen met stijl rijden niet in dat soort auto’s maar rijden bijvoorbeeld in een Volvo! Ik wil je hierbij nog veel succes op de bouw toewensen! Prettige km’s Vinie!
Vinie, en dan nog even iets! Het is “ellende” en niet elende! Maar goed, dat hoort ook alweer bij een Mercedesrijder, hahahaha! Die zijn de Nederlandse taal niet altijd machtig. Hahahaha!
Wow, die bak gaat er geweldig uitzien!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).