Toyota Urban Cruiser concept

Auteur: , 5 Reacties

Dit is de Toyota Urban Cruiser, een nieuw concept dat ook een graantje probeert mee te pikken op de markt van kleine SUV's. Het concept ziet er op het eerste gezicht niet erg gezond uit, ben benieuwd wat Toyota er mee van plan is. Maar het zou zo kunnen dat dit concept zonder al te grote wijzingen in productie gaat, dat zagen we eerder bij de opvallende FJ Cruiser.

De Urban Cruiser zal waarschijnlijk onder de RAV4 worden gepositioneerd en zal uiteraard ook in Genève te zien zijn. Binnen een paar weken zal Toyota officiële details vrijgeven. Met dank aan Luca voor de tip.5 reacties

Deze Urban Cruiser heeft de Yaris als basis en zal als driedeurs RAV4 worden gepositioneerd.
Het ziet eruit alsof het leeft van zeewier en kleine visjes
De RAV4 is een leuke wagen, maar dit vind ik niet zo aantrekkelijk…
zal hem graag in het echt op de weg willen zien rijden en eventueel zelfs willen hebben vindt hem wel er wel sportief uitzien

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).