Video Bonanza 2: Modern Supercars

Auteur: , 9 Reacties


Hedendaagse browsers zijn helaas nog niet bestand tegen het geweld van de Autoblog Video Bonanza's. Daarom is de Bonanza opgedeeld in twee delen. Deel één zag je al voorbijkomen. Hier is deel twee met de rest van de zojuist aangekondigde automobielen.

Ascari

Het speeltje van Klaas Zwart. In de Fifth Gear aflevering ook een kijkje op zijn circuit in Zuid-Spanje. Klaas heeft de zaken goed voor elkaar.

Top Gear: KZ1

Fifth Gear: KZ1

Maserati MC12

Maserati heeft ook eindelijk weer eens een fatsoenlijke Supercar. De MC12 is een doorontwikkeling van de Ferrari Enzo, en is op zijn beurt weer doorontwikkeld naar de Ferrari FXX.

Top Gear

Fifth Gear

Diversen

Top Gear: Spyker C8
Neerlands trots. Hoewel, ze komen wel ver boven het maaiveld uit…

Top Gear: Ford GT
Wij zijn getuige van het moment waarop Jeremy besluit om een GT bij Ford los te bedelen.

Top Gear: Koenigsegg
Het komt uit Zweden en is niet saai. Dat kan er maar één zijn!

Top Gear: Bugatti Veyron
De hele aflevering waarin de Bugatti het opneemt tegen een Cessna (rara wie zou er winnen?) om een truffel uit Italië in Engeland te bezorgen.

Top Gear: Aston Martin DBR9
De Le Mans versie van de mooiste auto ter wereld; een Aston Martin. Niet street-legal, niet comfortabel, geen radio. Maar wat een geluid!

VOX: Saleen S7

Vergelijkingen en compilaties

Top Gear: Porsche GT3RS vs. Ferrari 360CS
Jeremy vergelijkt de ultieme weekeind circuit modellen van Porsche en Ferrari. Dus zit je goed in het vastgoed, en zoek je nog een hobby om de zondag mee te vullen check dan hier de vergelijking.

Top Gear: Aston Martin Vantage vs. BMW M6 vs. Porsche 911S (997)
Een Vantage, M6 alswel een 911 zijn wel beschouwd los van elkaar eigenlijk net geen Supercars. Maar als je ze bij elkaar optelt weer wel. Welke mid-life-crises-mobiel is de snelste, mooiste, begeerlijkste?

Top Gear: Pagani Zonda vs. Lamborghini Murcielago
Stel je hebt niet genoeg bekijks naar je zin. In welke ostentatieve auto kun je je dan het beste vertonen? Jeremy help met de keuse en vergelijkt de twee meest opzichtige Italianen met elkaar.

Top Gear: Supercar vergelijking toen en nu
Welke supercars zijn nu eigenlijk het beste? Die uit het Thatcher, of het Blair tijdperk? Jeremy vergelijkt de McLaren F1, Ferrari F40, Jaguar XJ220 vs. Ferrari Enzo, Pagani Zonda S, Porsche Carrera GT

Best Motoring: Supercar Shootout
Rondje circuit plezier met onder andere de Lamborghini Murcielago en Gallardo, Ferrari 360 Modena, Porsche 911 Turbo, BMW M3 CSL, Honda NSX

Motor Vision: Sounds & Drifts of 2004
Compilatie van het D:SF programma waarin gedemonstreerd wordt hoe je het snelst je banden kunt opgummen.

Supercar voor het volk

Film: BMW E39 M5
Bovenstaande automobielen zijn niet voor iedereen weggelegd. Maar voor Jan-met-de-pet is er ook pret, bijvoorbeeld in de vorm van de M modellen van BMW. Zie hier de door Guy Ritchie geregisseerde ‘commercial‘ annex korte film van de M5 waarin Madonna eigenlijk de beste acteerprestatie uit haar carrière neerzet. Waarschijnlijk heb je ‘m al eens gezien, maar hij blijft erg geestig en scherp. En deze M5 is voor vrij schappelijke prijzen in het tweedehands circuit te verkrijgen.9 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Die van de M5 is vet!!!!!!!!
da laatste filmpje is van bmwfilms
Mijn gedachten na deze video’s:

– Is het al zolaat?

– Spyker is toch wel een erg strakke bak!

– Een Saleen is toch wel erg lelijk!

– Die DBR9 klinkt echt goed!

– Die KZ1 op Fifth Gear kende ik nog niet, leuk item. Misschien eens een tripje plannen naar dat resort? Autoblog uitje anyone?
Waarom staat het filmpje van de Renault F1 bij Top Gear er niet bij? Is juist wel leuk om die te vergelijken met de DBR9.
Ik wil wel een keer chillen op het Ascari Race Resort. Zag er erg relaxed uit: Zonnetje, zwembad, jankende motoren.
Die Renault F1 staat wel heel ver van street-legal af. Een DBR9 kun je nog in de straatversie kopen. Maar voor de liefhebbers “hierbij een linkje naar de Renault F1 op Top Gear”:http://video.google.com/videoplay?docid=-227007084461396832
wrom mag je niet zo over straat rijden als bij dat laatste filmpje?
bij veronica hebben ze nu voor de automaand een remake van dat laatste filmpje gemaakt, met de nieuwe m5 en robert doornbos als coureur
Heeft iemand dat nieuwe M5 filmpje met doornbos achter het stuur?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).