Gespot: Ford S-Max

Auteur: , 7 Reacties


Een verassing is de Ford S-Max (voorheen bekend als de Ford SAV) inmiddels niet meer. We wachten nog wel op de officiële prijzen en specificaties, maar naar verwachting zal Ford in Genève opheldering verschaffen. Hij werd gespot tijdens het testen om de laatste puntjes op de 'i' te zetten...

De S-Max wordt gebouwd op het platform van de volgende generatie Mondeo, dat eveneens gedeeld wordt met de nieuwe Ford Galaxy, de Land Rover Freelander en de Volvo XC50. Motoren van Volvo en Jaguar zullen waarschijnlijk een plekje krijgen onder de kap van de S-Max.
bron: channel4.com (via: autoblog.com)7 reacties

Zo in die lichte kleur en met donkere velgen toont ‘ie een stuk minder dan anders. Maar toch wel een érg mooie MPV hoor.
Met name de achterkant doet me een beetje aan een Seat denken, maar met een paar strakke velgen zal het best een aardig SUV (of SAV zo je wilt) zijn. Netjes vind ik de subtiele luchtinlaten achter het voorspatbord en de uitlaten links en rechts.
Boeiend(cow)
@Nick, het is een MPV, géén SUV ;-)
@William, helemaal correct! Zat zo met SAV in mijn hoofd en SUV lijkt er dan heel erg op, maar het is natuurlijk inderdaad een MPV.
We kregen een mailtje van Autoblog bezoeker Chris die de S-Max had gespot op de kaaien in Antwerpen. Bedankt voor de foto Chris.http://static.autoblog.nl/images/ford_s_max_back_spotted.jpg
Die foto is trouwens van een engelse versie.. stuur langs links (btw, mijn foto :) )

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).