Audi Q7 door Delta 4×4

Auteur: , 26 Reacties


Is het nog nieuwswaardig? Wat mij betreft wel, de Q7 kan namelijk weleens wat verkooprecords gaan breken. Wil je dan een beetje origineel overkomen dan kun je natuurlijk wat optische aanpassingen laten doen door Nothelle, JE Design of Abt. Voor diegenen die de SUV een meer offroad uiterlijk willen geven is er Delta 4x4.

De Duitse SUV specialist, delta4x4, heeft een „Haute Couture“ accessoire lijn gemaakt voor de Audi Q7. Delta biedt oa 21, 22 en 23 inch sloffen die ontworpen zijn door de Britse design guru Afzal Kahn (bekend van Project Kahn). Verdere uitbreidingen zijn het stalen uitlaat-systeem, een suspension kit en handgemaakte deurgrendels (via germancarblog.com).26 reacties

Blijf in hemelsnaam van de Q7 af!!!
gatverdamme!!! wat een vatsige kar
en ik snap nog steeds niet waarom ‘men’ allemaal hun lagers kapot wil rijden met van die BElachalijke velgen…
er is echt niks mis met een beetje rubber om de hobbels te dempen, en al helemaal in een Q7 wil je relaxed en niet rammelig rijden.
en voor iedereen die het ‘snel’ vindt! in de racerij houden ze ECHT meer robber tussen weg en velg over
Je hebt minder comfort met een laagprofielband en daarom geef ik je gelijk als je stelt dat zo’n wiel/band weinig op dit type auto te zoeken heeft. In toerwagenracen gebruiken ze de grootst mogelijke velg met laagprofielbanden. Een hoge band vervormt meer en daardoor is de auto moeilijker exact te besturen. Dat ze in de racerij graag “hogere wangen” willen is niet correct. Als ze die gebruiken is dat eigenlijk altijd omdat er in de regels een maximale groote voor de velgen (en banden) staat.
Kortom: dit hoort gewoon niet bij het merk Audi
Ik denk dat je de Q7 niet zo mooi kan ombouwen…
lelijke velgen trouwens en hij staat veels te hoog, of is die voorbumber gewoon te groot net als die van de VW T5?
flex, beter dan die flauwe standaard uitrusting!
Heb al mooiere tuningpaketten gezien maar die Q7 is wel de max. Zou ook wel goed staan in 50cent videoclips :-)
Wat een afgrijselijk lelijke tuning.. Misschien wat voor BA
eerlijk,

kan je niet zien dat het eigenlijk gewoon een vw touareg is?
een touareg?!?!
nee sorry, dat zie ik er scht niet in.
de cayenne een opgeleukte touareg ok… maar dit?!
ik vind trouwens dat het maken van SUV’s, zéker fullsize gewoon aan de amerikanen en landrover overgelaten moet worden

al dat semi-sjieke europese gedoe!
Da’s nog eens platformsharing: De Touareg, de Cayenne, de Q7 en straks de Lambo SUV op hetzelfde platform(?) Goed voor de winstmarge denk ik.
@woody: De Q7 deelt absoluut geen platform met de Touarag of Cayenne. Zoals vele denken.
Waar baseer je dat op Audi? Ik was namelijk ook onder de indruk dat de Q7 het (verlengde) platform van de Touareg gebruikte, zonder de off-road opties.
Aanvullinkje van “GermanCarFans”:http://www.worldcarfans.com/spyphotos.cfm?spyphotoid=6050408.001&audi=1.html/country/gcf :

Audi’s German siblings Porsche and VW each have their own top-of-the-range super-utes with the Cayenne Turbo and Touareg W12 Sport. All three models share the same basic platform…
Het kan best zijn dat dat inmiddels veranderd is, dan horen we dat natuurlijk graag.
Ik kom ook veel sites tegen die wel schrijven dat die allemaal op hetzelfde platform staan… http://en.wikipedia.org/wiki/Audi_Q7
quote op http://www.audiworld.com “Unlike the platform sharing VW Touareg, the Q7 is not available with any sort of low range showing its street biased performance intentions.”

http://www.audiworld.com/news/05/essen/content.shtml
Volgens informatie vanuit de importeur, is het niet hetzelfde platform.
Als je een 4×4 look aan je audi wilt geven, zoals hierboven vermeld staat denk ik dat die velgen dan niet helemaal op zijn plaats zijn.
Ik neem aan dat jullie allemaal zien dat die foto gewoon een photshop is… Met andere woorden, dat tjoeningbedrijfje moet die tupperware nog effectief op een Q7 plakken maar probeert nu al wat publiciteit te genereren. En dat is ze dus gelukt.
Photoshop of niet, dat ding komt er bij mij niet in. De Q7 is al twijfelachtig genoeg zonder tupperware, met tupperware wordt het werkelijk wanstaltig.
beugelbekie
trekt op niks de Q7 is prachtig alleen de spiegels hadden anders gemogen
@Sacha, je neemt me de woorden uit de mond!
met die laagprofielbanden kan die auto toch niet presteren waar hij eingelijk voor gemaakt is…ik vind hem ook te hoog staan boven zijn wielkasssen.
verder vindt ik hem weinig negatief.
weer een geweldige wagen van audi het is wel een SUV maar niiettemin wat een geweldige bak egt man dii wil ik cker voor mn 18de Ik ga hem cker kopuh beterzzzzz
Heb vanochtend de eerste Q7 op nederlands kenteken zien rijden. Waarschijnlijk een persauto, want de officiele introductie in NL zal omstreeks 17 maart zijn. Maar wat een mooie auto!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).