Man was niet gelukkig met zijn Ford dealer

Auteur: , 7 Reacties

Wat doe je wanneer je een SUV bij Ford gaat kopen en je komt er met de dealer gewoon niet uit? Precies, dan moet de fik d'r in! Gerald Georgettis uit Miami kreeg de Ford Escape maar niet voor de prijs die hij in gedachte had. Uiteindelijk had hij de SUV dan toch maar gekocht, maar was desondanks zodanig gefrustreerd geraakt, dat hij het pand van de dealer onder het oog van elf andere klanten in de fik stak...

Het vuur greep razendsnel om zich heen en vernielde auto’s, computers en tal van documenten. Niet alleen de auto die Georgettis net gekocht had ging in rook op, maar ook een limited edition van een Ford GT raakte onherstelbaar beschadigd, waar we nu juist zo zuinig op moeten zijn. Volgens de politie kan de schade oplopen tot een miljoen dollar.

Het hele verhaal lees je op cbs4.com (via jalopnik.com).7 reacties

the roof the roof the roof is on fire (cars)
Kunnen ze ’t huis van die vent niet in de hens zetten? (devil)
Jan-Jaap-Karel-Kees
kunnen ze hem zo ombouwen tot cabrio :P
Best ernstig als je zo met je frustratie omgaat.
Wraak nemen is goed voor je bloeddrukX-(
Een hele bizarre afloop! De beste man heeft zelfmoord gepleegd in een vliegtuig. http://www.autoblog.com/2006/02/09/followup-man-who-destroyed-miami-ford-dealership-found-dead-on/

“Despite causing an estimated $1 million worth of damage to an occupied dealership earlier this month, Georgettis was later freed after paying just $1,500 (of a $15,000 bond). For reasons unknown, Georgettis boarded a flight bound for Los Angeles on Wednesday at Dulles International Airport (near Washington, D.C.). At some point in the flight, Georgettis was discovered dead in a cabin bathroom after an apparently hanging. United Airlines Flight 209 subsequently made an emergency landing at Denver International Airport, where his body was removed from the aircraft.

Further investigation revealed that Georgettis had recently quit his job as a theatre manager for the city of North Miami, and was gearing up for his trial. He had been charged with First degree arson, which could have seen him jailed for up to 30 years.”

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).