BMW M3 sedan onderweg

Auteur: , 4 Reacties

Wordlcarfans zegt nieuwe spyshots te hebben van de nieuwe BMW M3 (E90) in sedan uitvoering, een video van de M3 coupé was al in omloop.

Zoals de rechtgeaarde BMW liefhebber weet is de vorige M3 (E46) niet als sedan geleverd, maar de de E36 wel. Wat ook mogelijk zou zijn is dat we hier kijken naar nog meer spyshots van de 335i en dat er ook van deze generatie M3 geen sedan uitvoering komt.4 reacties

maar er zitten niet zo veel gaten in als meestal in een M3?!
de 3-serie zoals hij is zou je met een M kunnen verwarren
die kin-spoiler
Wel mooi om te zien maar de nieuwe 3-serie is sowieso wel mooi om te zien!! Hij heeft geen hele dikke uitgekloppde wiel kasten enz, geen roostertje! dat valt me mee! Hopelijk doen ze dat dus ook niet want dan kan je het een er uitlaten zien als een ‘gewone’ 3-serie!! Anoniem maar SNELL!!! We zullen zien!!
hi how much the price of this bmw (m3 coupe)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).