BMW snapt het wel met de Z4 coupe

Auteur: , 9 Reacties

Waar de Porsche Boxter coupé (euh Cayman bedoel ik) duurder is dan de open versie, volgt BMW de meer traditionele route. Een mooi vouwdak is duurder om te maken dan een stalen dak, dus wat is logischer dan dat de coupé versie voordeliger is dan de cabriolet. De fraai gelijnde Z4 Coupé debuteert in twee varianten: als BMW Z4 3.0si Coupé van € 54.900,- en als BMW Z4 M Coupé van € 79.900,-. Een paar duidend euro goedkoper dan de open varianten...

Uiteraard zijn beide auto’s niet bepaald de aanbiedingen van de week, maar gaaf zijn ze zeker wel. In de standaarduitvoering zijn ze al redelijk compleet te noemen. Beide modellen staan op grote lichtmetalen wielen, bij de BMW Z4 Coupé van 17 inch en de BMW Z4 M Coupé doet daar met 18 inch wielen nog een schepje bovenop. Verder zijn ze uitgevoerd met alarmsysteem, lederen bekleding met stoelverwarming, airconditioning, radio met cd speler, regensensor en DSC+. Zoals de meeste M modellen is ook de BMW Z4 M Coupé van achteren te herkennen aan vier uitlaatpijpen, voor een beetje streetcredibility.9 reacties

Errug brute bak. Zou ik liever hebben dan een Cayman/SLK/TT/350Z/S2000/Crossfire…..need I go on? En ook lliever dan een 130i, want zoals Clarksson al eens zei…..daar kan je ook niet achterin zitten, dus waarom dan geen Z4 kopen?
autoliefhebber
Niet alleen het vouwdak is duur, ook de carrosserie van een open versie moet versterkt worden omdat er geen vast dak is. Kost ook geld. Verder snap ik Porsche wel. Boxter coupe maken, wat opleuken, iets meer vermogen en een nieuwe naam en je kunt hem ‘hoger’ in de markt zetten. Porsche moet het hebben van sportwagens, voor BMW is het een ‘imagemaker’.
alweer een lelijk auto der bij…

poepende hond imitatie van de crossfire
dat is belachelijk veel geld voor belachelijk weinig wagen
bmwliefhebber
wat een enorme coole bak!!!
SamSam weet je wat jij ben????
waarschijnlijk een mercedesliefhebber…..
bah…bah…en nog eens bah!!!!
je heb er gewoon geen verstand van!!!
Mercedes Benz is de bom, ze rijden beide totaal anders…!
En Mercedes Benz heeft iets wat me veel aantrekt, en dat is KOPPEL en veel luxe.
@dekster
Is dat niet de definitie van dit soort wagens :-) ?
en jaa hoor een mislukte reet (ik vind het bij de 6 en 7 serie wel mooi maar hier is het lelijk). voor die 80000 euro moet je aan heel andere wagens gaan denken.
die wil ik

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).