Peugeot 207 RCup Concept

Auteur: , 12 Reacties


Peugeot heeft de eerste foto's vrijgegeven van de 207 RCup conceptcar die ze mee zullen nemen naar Genève. De 207 RCup is een voorloper van de rallyauto waarmee Peugeot wellicht in de toekomst weer zal deelnemen aan het World Rally Championship (WRC), maar dan moet je wel wat power meenemen en dat deed Peugeot. Onder de motorkap vinden we namelijk een tweeliter zestienkleps atmosferische motor die 280 pk ophoest bij bij 8500 toeren...


De dikke witte 18 inch velgen maken de auto af.
Van binnen een stevige kooiconstructie, want we hebben menig rally-auto nog weleens een schuiver of koprol zien maken.
Michiel van den Brink tekende overigens begin dit jaar een impressie van de Peugeot 207 RC, maar hij zal met mij eens zijn dat deze RCup er een stuk beter uit ziet (no offence ofcourse).12 reacties

Heel vette specs…. in een ander kleurtje moet dit echt een heel gave auto zijn volgens mij. Blazen&gummen to the max :-)
Jezus, hebben ze nou een 207 mooi gekregen?
Dit model is eigenlijk bedoeld voor de Super 2000 Rally en niet voor de WRC.
vet he
Michiel van den Brink
Wat ben ik blij met de komst van dit strakke bakkie!
Van mij mogen ze hier een nieuwe ‘Super’ RC van maken.
Ik ben met mijn impressie nog te behoudend geweest en ik hoop van harte dat ik er naast zat.
Inderdaad erg leuk gedaan van Peugeot!
ik denk dat dit wel eens een leuke vervanger zou kunnen zijn voor de Clio V6. Bouwen dat kreng! en leuke cupcares organiseren. En ik denk dat het uiterlijk ook nog wel kan voor een straatuitvoering van de 207 (W)RC.
cupraces dus (de koffie staat inmiddels op het buro dus vanaf nu zal het beter gaan)
@Mandelbaum: We hebben Ons best gedaan.
Jezus keep up the go(o)d work!
die vind ik dus nou echt lelijk he:S
1 dikke uitlaat is genoeg#ok
Gruwlijke shit, deze Wagens moeten op de weg !

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).