Pimp my Pepsi Truck

Auteur: , 6 Reacties

Check deze reclame, eindelijk een leuke clip waarin P Diddy een rol speelt! De rapper wordt opgepikt door een Diet Pepsi truck nadat zn auto het heeft begeven. Naast P zie je ook sterren als Eva Longoria, Carson Daly en Xzibit voorbij komen.

We hadden het al eerder over superbowl ads waarbij oa deze Pepsi reclame te zien was, maar degene die we hier hebben is een stuk leuker. This is how trends are born, check de video op autojunk.nl!6 reacties

this one’s a future classic!
Hij is goed!!!
Nieuwe generatie PC-Hoofdtracktoren
Doet ut niet :(
vreemd, probeer deze link eens: http://www.youtube.com/?v=DSn0CJ0kTmM
hahaha!! geniaal!! Dit is een goed voorbeeld van hoe reclame hoort te zijn, kunnen ze hier nog wat van leren…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).