Audi komt met tweemaal zoveel nieuwe modellen

Auteur: , 21 Reacties

Audi gaat de modellenlijn flink uitbreiden. Volgens CEO Winterkorn zal het modellenaanbod worden verdubbeld tot 2015! Om te beginnen zal Audi in Genève maar liefst drie nieuwe modellen voorstellen. Er gaan geruchten over de volgende generatie TT Coupe, de A6 Allroad, de R8 supercar of een concept van de A4 SUV (de Q5). Zelf heb ik vernomen dat het ook weleens om een RS4 cabrio kan gaan;)

Audi wil nog meer gaan verkopen (1.4 miljoen units in 2015) met een totaal aanbod van ongeveer 40 modellen, op dit moment hebben ze er 22. Het aanbod zal bestaan uit meer cabrio’s, coupés, sportwagens en SUV’s. Markten waarop men zich wil richten zijn oa de US, China, Rusland, het Midden Oosten, Zui-Korea, Japan en Australie.

Ook gaf dhr Winterkorn een bevestiging over een opvolger van de Audi A2, deze zal echter geen overeenkomsten hebben met de laatste Audi A2; “We are now thinking about an extremely sporty, small car including Audi’s quattro drive, an absolute eye catcher”. Dus toch de Shooting Brake?

Ook lees ik bij de autotelegraaf dat er een dieselversie van de Audi TT komt?!?21 reacties

Het is maar de vraag of er een opvolger van de A2 komt / een model onder de A3. Pischetsrieder heeft gezegd “Daar moet ik überhaupt niets van weten. Als men de auto goed maakt, is hij te duur en komt hij te dicht bij de A3. En wanneer men compromissen sluit, beschadigt dat het merkimago en werkt dat contraproductief”
Ik ben zelf ook niet zo’n voorstander avn een opvolger van de A2, maar misschien wordt dat wel de concurrent van de mini… By the way RS4 cabrio komt!!!
ik vind dat geen slecht idee. beter als hem gebruiken als nieuwe tt
ik ben tégen de TT, al helemaal de nieuwe.
maar als ze een aanverwant aan de SB in productie nemen gaan ze daarmee heel hard bmw in de wielen rijden denk ik.
ondanks dat de volvo c30 en focus st en 1-serie en r32 leuke auto’s zijn weet ik wel dat ik liever die shootting brake heb!
@alwood: Ik heb zelf de nwe TT ook nog niet gezien, maar ik ken iemand die hem wel al in het echt heeft gezien, tijdens de dealerintroductie van de Q7.. de nwe TT stond daar ook. Hij schijnt in het echt super mooi te zijn.
audi laat de concurentie weer in het stof bijten
ik ben benieuwd, en trouwens die 3 kunnen er nog veel meer zijn denk maar eens aan: rs6/s6, rs4 avant. het ziet er allemaal zo goed uit die snelle s en rs versies HEERLIJk!
Wat dacht je van een RS4 cabrio, die gaat komen!!
jaa ook al
de rs4 cabrio lijkt me heel vet, vooral als ze de carosserie slapheid weten te beperken. en wat ik van spyshots van de nwe TT heb gezien(ook hier op autoblog) vond ik em een veel te dikke neus hebben
Ik vind het maar niks, de opvolger op de auto A2. De oude A2 was lelijk en is zelfs uit productie genomen omdat die te weinig verkocht werd.
@Joost: Ik denk dat ze daar wel van geleerd hebben.. Denk dat de opvolger helemaal niet zo gek wordt..
MotorSportElise
van mij mogen alle nieuwe modellen van audi op de markt komen, behalve die TT coupe….Gewoon een lelijke ronde auto, gheef mij dan maar een z4 coupe ;)
Haha audi maakt bijna alleen maar slome bakken man laat ze eens een snelle bak maken man ze hebben volgens my nog nie eens een auto boven de 400 pk hahahaa amateurs
tuurlijk ze jattn alles eraf ..
@BMW: He stumperd, doe eerst je huiswerk is voordat je gekke dingen loopt te brabbelen.. RS4 420PK, S8 450PK ,S6 420PK en er komt nog veel meer aan boven de 400 pk!! (R8 met minimaal 420PK en waarschijnlijk een V10 met Bi-turbo 620PK ) En trouwens, Audi heeft 2005 afgesloten boven BMW. Toch wel knap voor “amateurs”.. 8-O
@audi waarom reageer je nog op zo’n berichtje. Ik denk dat voor iedereen met een beetje kennis wel duidelijk is dat het berichtje van bmw de plank nogal mis slaat.
Audi heeft de afgelopen jaren Le Mans gedomineerd, hieronder het lijstje van de afgelopen 6 jaar.
2005 Audi R8, 2004 Audi R8, 2003 Bentley EXP Speed 8 (technisch ook een R8), 2002 Audi R8, 2001 Audi R8, 2000 Audi R8
@woody: Ja, je hebt helemaal gelijk.. Zou er boven moeten staan. Maar kan er slecht tegen, dat mensen zomaar dingen roepen die niet gegrond zijn.. Maar je hebt gelijk.
@BMW & audi & w0o0dy
vergeet de lambo’s niet
@dekster: vergeet ik zeker niet!!
voorsprong door techniek!! en zo zal het zijn.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).