Hamann BMW M6

Auteur: , 17 Reacties


Hamann had reeds de M5 onder handen genomen, nu is ook de M6 voorzien van een aerodynamic package (fiberglass of carbon), lichtmetaal en uiteraard de nodige tuning. De Duitse tuner geeft de V10 van de Bimmer 60pk extra (standaard is 507pk) en krijgt daardoor een topsnelheid van 320 km/u.

De “HM/M +60” sport kit bestaat uit oa uit voorspoiler, achterspoiler, sideskirts en dikkere remmen. Ook kan de M 30mm lager komen te liggen. Het lichtmetaal komt in de maten 19 en 20 inch. Hamann motorsports zal aanwezig zijn in Genève, eind deze maand (via jalopnik.com).
17 reacties

hij mag beter zijn best gaan doen
wrm moeten tuners nu altijd zoveel veranderingen aanbrengen
voor mij is tunen maken van een wagen wat de ingineurs van plan waren
niet allemaal bling bling bijzetten
Ik vind het een beetje een nutteloze ingreep van Hamann, hij ziet er verreweg minder mooi uit en 507PK lijkt me wel voldoende, je gebruikt het toch bijna nooit, en 60pk is ook maar een toename van 12%. Alsnog verheug ik me er al op hem eens te ontmoeten in de P.C. Hooft ofzo.
echt een nutteloze opdate van een auto te mooi voor dit plastic
ben ik de enige die dit gewooon bruut vind?en 60 Pk is toch wel heel wat hoor uit een auto zonder turbo!

Oke dat je zulke snelheden misschien nooit zult halen is een ander verhaal….
Ik vrees van wel G.Arslan. Doe mij maar het origineel:

http://www.autointell-news.com/european_companies/BMW/bmw-6-series-m6-05/bmw-m6-front-racecourse-02-400-202.jpg

In die kleur graag.
duidelijk geval van meer is niet altijd beter… maar ja, optische tuning door tupperware op/aan/onder een auto te plakken is gewoon niet mijn ding en dat zal het ook nooit worden
Hier trek je wel het typerende BMW publiek mee..:,-(
G. Arslan:ben ik de enige die dit gewooon bruut vind? Ik denk het wel, want heel die zooi eropaan vind ik maar niks. Alleen die uitlaten en velgen vind ik vet, maar verder ook niks. De auto ligt te laag bij de grond en ze hebben geprobeerd hem te dik en sportief te maken. Met de nadruk op geprobeerd!!
Geef mij ook maar een “gewone” M6. Ik vraag mij trouwens af hoe het met de betrouwbaarheid van die Hamann is, de V10 heeft origineel al zo een hoog specifiek vermogen.
bmwliefhebber
tunen….
niet heel veel aan.
alleen de motor oké….
maar al die spoilers mogen ze wat mij betreft achterwege laten!!!!
Ik vind hem wel cool als niemand wat aan auto’s doet is het saai allemaal dezelfde auto’s zo kan je hem maken naar je eigenstyl en ik vind die wel vet:D:D:D En een snelheid van 320 kmperuur is vet maja der is een nadeel aan je kunt noiit zo gard rijden tezij je in duisland op de autobaan rijd maar daar is dat ook moeilijk maar ik vind hem vet geworden maar doe mij liever de BMW M5 E60.
al die mensen die over deze bak zeiken GA EEN LEVEN ZOEKEN!!!! deze bak is dope, en hell no dat je er ooit een zult kopen, the master speaks(h)
Je kan je blok ook bij HAMANN aanpassen voor 603pk / 574 Nm 330km/h
laat asjeblieft al dat plastic weg als je dan toch echt wild tunnen .
maak een echt stalen (DIK) spatbord, of achter klep.
en zet er niet een stuk tupperware op met veel plamuur.

maar klop een echt deel met de hand uit een echt stuk materiaal (staal)!!!!
MOOIII!!! :O

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).