Volkswagen Concept A

Auteur: , 16 Reacties


Volkswagen staat op de autosalon van Genève met een nieuwe SUV concept. Iedereen dacht dat het om de Golf SUV zou gaan maar de Concept A is een geheel nieuw studiemodel. De VW Golf SUV heeft wel groen licht maar de Concept A laat zien waar het design van Volkswagen heen gaat... de verkeerde kant!

De concept schijnt gebruik te maken van de nieuwe 150pk Twincharger en een zestraps 4MOTION AWD. De deuren slaan in tegenovergestelde richting open, suicide style. De achterlichten doen me trouwens erg veel aan een Audi denken…

Volkswagen Concept A
Volkswagen Concept A
Volkswagen Concept A
Volkswagen Concept A16 reacties

Ik weet niet, maar toen ik deze auto zag, moest ik direct denken aan de renault koleos.

Ik weet eigenlijk niet waarom, want hij lijkt er eigenlijk niet eens op.
De voorkant lijkt er wel wat op, maar wat dacht je van de Renault Egeus: http://www.autoblog.nl/archive/2006/01/12/renault_egeus_concept_in_bruss
Of komt dat door de kleur?
dat komt er nou van, al die belachelijke drempels…
dan gaan mensen zúlke auto’s ontwerpen :-\
Waar gaat volkswagen heen!? :| me vader heeft een Caravelle en toen ik hem die ene foto liet zien van die busje die ze in rusland hadden gemaakt (met die Koplampen van de vrachtwagens van volvo) schrok die wel:P.. hij zei als volkswagen zo door gaat dan haak k af van vw..(we hebben 4 gehad.. achter elkaar!:O) Als hij deze ziet dan verkoopt ie onze caravelle volges mij vandaag nog..:P (srry voor de lange verhaal..(A) )
autoliefhebber
Het is überhaupt voor het eerst dat Volkswagen eens over design nadenkt sinds 1974. Alleen al de afgrijselijke manier waarop VW een kofferbak aan een Golf laste en dat dan Jette of Bora noemde. Het eindeloos herhalen van de Golf 1. Tijd voor iets nieuws!
VW bleef tenminste bij zijn roots, of wil je liever dat ze de kant van renault opgaan. Één voor één lelijke modellen
De achterkant doet me denken aan de scirocco, snap zelf alleen niet waarom…
autoliefhebber
@Jan, ik vind überhaupt dat hele retrogedoe helemaal niks, fabrikanten herhalen zichzelf eindeloos. Nu weer die Miura en de Ford GT die gewoon schaamteloze kopieën van de originelen zijn. Renault is een merk met lef en dat houdt in dat ze auto’s maken die de een schitterend vindt en de ander spuuglelijk. Maar je kunt er tenminste een mening over hebben.
De lijn doet me (in de verte) eerder denken aan de Mitshubishi Parijs-Dakar racers. Zouden ze bij VW voor volgend jaar plannen hebben om de Japanners bij dat evenement definitief van de troon te stoten?
autoliefhebber
Autotelegraaf.nl schrijft dat dit ding in 2008 in produktie gaat. Volkswagen kondigt ook twintig (!!) nieuwe produkten aan waarvan tien in niet eerder betreden marktsegmenten. Vroeger was het overzichtelijk: je had de Kever, de Kever en de Kever en ze verkochten als een trein.
stef van belgie
toch niet echt in mijn smaak die wagen
ik vind dat hij iets heeft van de porsche carera 911:-.
Ik vind hem wel Uniek, ik weet soms niet of ik een cabrio moet kopen of een suv dit is allebei!! Die kleur is MEGA..echt iets voor snelle ,hippe , jonge mensen.
JAKKESSS moet dit een auto voorstelle.
Als concurrent van Rav 4 is dit een geduchte tegenstander . Ik heb trouwens zelf intresse maar wat is het kostprijsje van dit alles …. met dieselmotor , en wanneer op de markt ?
Hij kan niet tippen aan de volvo C30.
vin dr niet veel aan alleen de achterkant gaat nog wel

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).