Sportec SPR1 met 800pk

Auteur: , 20 Reacties


Het Zwitserse Sportec zal maar liefst drie exclusieve premieres in Genève tonen. De Sportec SPR1 zal daarvan waarschijnlijk de meest in het oog springende zijn. De getunede 911 heeft een 800 pk sterke boxermotor achterin en laat adembenemende prestatiecijfers zien. De klassieke sprint naar de 100 wordt in maar liefst 3 seconden rond afgeklokt! De sprint naar de 200 na amper 8,7 seconden! En de maximum snelheid wordt pas bereikt rond de 380 km/u…

Om dit alles mogelijk te maken moest diep gegrepen worden in de lade met toptechnologie. Speciaal geproduceerde onderdelen voor de aandrijving en de assen bleken onontbeerlijk om zoveel geweld naar de weg te leiden. De gesmede velgen gunnen een blik op de indrukwekkende reminstallatie. Ook hier worden topprestaties geleverd: minder dan 36 m volstaan om de wagen vanuit 100 km/u tot stilstand te brengen.

Sportec belooft op slechts tien exemplaren te bouwen van deze supersportwagen. Indien gewenst, staat een persoonlijke adviseur paraat om de volledige interieuraankleding exact op maat te personaliseren (bron: auto55.be).20 reacties

Tien exemplaren: Ik denk niet dat Sportec hier winst mee kan maken. (Aangezien al die speciaal geproduceerde onderdelen) Of de prijs moet wel erg hoog liggen.
Ik denk dat Sportec dit model gewoon voor prestige en naambekendheid ontwikkeld heeft.
wat is de prijs voor zo ééntje?
heerlijke specs
Sir Smokalot
Haha, 0-200 in 8,7 seconden.
Beat that” :-) !
is wel mooi ma mn vader heeft en golf 3 vr6 300 pk en een golf 4 r32 bi-turbo 600pk maar dat is vergeleken met dat niks
@david: eerst zien dan geloven…. doe maar een leesbaar plaatje van uitslag van de rollerbanktest en een paar foto’s http://www.imageshack.us
doe mij deze Porsche anytime, hoe kom je erbij om een r32 te noemen??
Sir Smokalot
@Wood: why even bother?
@smokey: ach waarom altijd cynisch reageren, lol
Sir Smokalot
Haha, de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet ;-). Maar aan een beetje sarcasme is nog nooit iemand dood gegaan gelukkig.
@smokey: Ik neem aan dat je daar bewijs van hebt? :-P
Doe mij der ook maar zo eentje. In het zwart graag.
Zal ik dan maar toevoegen dat je hem ook in de 700 pk versie kunt krijgen mocht die andere te duur zijn ;)
S-linefreak
Mannen, Ga even checken of je een Porsche 9FF kunt vinden op internet. De oude is snel; 2,8 sec voor 100 7,8 voor 200 en 300 in 16,4. De top licht tussen 388 en 402 KM/H. Dit zijn bijna cijfers van de BUGATTI VEYRON 16.4. De cijfers die ik nu heb vertelt zijn van een normale carrera laat staan wat ze met een GT3 en Turbo gaan doen.

De laatste keer dat ze getest hebben konden ze de 0 – 100 niet eens klokken.
S-linefreak
O ja, ben zelf een auto ontwerper en ben aardig bij de tijd dus wil je een mooi ontwerp van jouw porsche of iets zeg het maar. Ik ontwerp ze voor je. Hetgeen wat ik ontwerp zijn naar de hand van de auto alles met potlood en stift ( zoals het hoort ) dus een fake kan het niet zijn. Doe het niet gratis maar wel voor weinig.

Het ontwerpen is niet duur het laten maken wel. een eigen velg gaat al naar 18.000 euro dus laat staan een auto in jouw kit.
Echt een heel mooi plaatje, maar het is nog mooier om hem te besturen! haha
Voor de meeste is het en blijft het een droom, maar voor mij komt het gelukkig uit! xxx
vertel verder……
he s-linefreak…
Ik had even een vraagje heh heb je een opleiding bij je auto ontwerper gehad?
ik ben op zoek naar die opleiding namelijk:D
[email protected]mail.com
so wat een auto dat is wel heel wat anders dan de porsche turbo nou 380 so so ik dacht altijd dat de porsche ruff rt12 de snelste s maar nee hoor deze laat hem blind achter

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).