Zelf parkerende BMW op video

Auteur: , 11 Reacties

Op de Duitse TV zender VOX is een special uitgezonden met een nieuw systeem van BMW. Net als Audi gaan toekomstige BMW's zichzelf parkeren. Op het scherm van iDrive is te zien hoe de auto netjes bepaalt waar er geparkeerd kan worden.

Het systeem schijnt met radar golven te werken en zoekt zelf een leuk plekje uit.11 reacties

de toyota prius begon hiermee, maar nu nemen andere autofabrikanten het ook al over. tja de vergrijzing begint toch al een beetje toe te slaan.
!¿!Mats!¿!
dit is leuk!
@remy: Die Prius parkeermogelijkheid, is wel erg karig je moet nog altijd zelf remmen en je kan voor vrouwen beter zoveel mogelijk gevaar ontnemen dus zijn die geavanceerde systemen van Audi en BMW een stuk vrouwevriendelijker en vooruitstrevend…. Vorsprung….
als ze voruwen niet laten rijden is die dure ontwikkeling ook niet nodig…
ik wil wel kleinere parkeerplaatsen zien dan. Kijken of dat lukt.
ja wel mooi, moet ik wel toe geven dat andere auto merken dit erder hebben ontwikkel, maar wel leuk,VOOR EEN VROUW :-)
Volgende ontwikkelingen: auto’s die op de snelweg alles zelf doen, auto’s die zelf bochten maken, auto’s die zichzelf door een dorpje kunnen loodsen… Mijn ongezouten mening: oprotten met al die onzin-electronica en laat mij lekker autorijden!
idd weg met al die electronica, degenen die daar op geilen gaan maar met het ov! kunnen ze een kaartje bestellen bij de automaat woow!>-D
Sir Smokalot
Toch erg merkwaardig dat ik op autosites altijd de woordjes “parkeren” en “vrouwen” in een zin zie. Dat kan haast geen toeval zijn! :D
Zo kan het ook: http://www.metacafe.com/watch/3554/parking/
Laat mijn vrouwke maar mooikes zelf rijden.
Ik ga ze niet constant voeren ze.
Die electonica is practis voor mensen die het handig zouden vinden. Mensen die denken dat ze zonder goed genoeg kunnen rijden moeten het dan maar afzetten he.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).